FIVEUNITS

Afslappet luksus er nøgleordet i FIVEUNITS' designstrategi. Det har resulteret i deres populære, sofistikerede FIVEUNITS bukser og jeans: jeans i bløde, elastiske stretch materialer med et perfect fit. FIVEUNITS Penelope og FIVEUNITS Jolie er blandt brandets mest populære buksedesign. Disse modeller er posede foroven ved taljen og lårene, og stramme i benene, hvilket giver en slankende effekt og et afslappet look. 

Innovative jeans i stretch og perfect fit

Brandet, FIVEUNITS', blev stiftet i 2008 i København, hvor brandet stadig har sit hovedkontor i dag. FIVEUNITS har specialiseret sig i udvklingen af jeans og bukser i perfekt pasform og kvalitet. Brandet udnytter den viden og inspiration, som storbyens livlige kultur tilbyder, til at udvikle nye, innovative kvaliteter og designs, der har til formål at lade FIVEUNITS bevare sit momentum, som en af de bedste jeansbrands i Danmark.  

Shop FIVEUNITS Jolie jeans online her

Vi har samlet sortimentet fra FIVEUNITS forhandlere online her på siden, så du kan shoppe FIVEUNITS shorts, jeans og bukser samlet et sted. På den måde kan du nemt og bekvemt se det samlede udvalg af FIVEUNITS udsalg, FIVEUNITS tilbud og nyheder fra blandt andet FIVEUNITS 2017 kollektionerne. 

Kan du lide modetøj fra FIVEUNITS? Så kan du måske også lide: PULZ, Levi's og Diesel

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen