Gabba

Gabba har leveret lækkert tøj siden 1983

I 1983 valgte designerne Karen og Ole at starte tøjmærket Gabba. De havde en mission om, at tøjet, de producerede, skulle være noget unikt, der tilbød forbrugerne noget, de ikke kunne få andre steder. De ønskede at producere tøj til forbrugere, der ikke ville lade sig diktere af mainstream-tendenser. Tøjet skulle appellere til alle dem, der ikke ønskede at være som alle andre.

Dette formål stemmer også fint overens med brandets slogan: ”Personal Clothes for Personal People.” Man ser stadigvæk hovedformålet i dele af Gabbas kollektioner, der er ganske afvigende, og som virkelig tilbyder forbrugerne noget unikt, som ingen andre brands tilbyder. Dog er der også mange af Gabbas nutidige produkter, der er tidstypiske, og som spejler nutidens mode. 

Gabbas jeans har altid perfekt pasform

En af de allervigtigste ting i forhold til jeans er, at pasformen er god. Jeans skal sidde godt på vedkommende, der skal gå i dem, og desværre er det ikke alle tøjproducenter, der formår at producere jeans, der har en fleksibel pasform, der gør, at de ser godt ud på enhver, der bærer disse.

Gabba er dog en af de producenter, der i allerhøjeste grad evner at producere jeans, der ser godt ud på enhver. Du kan være helt sikker på, at et par jeans fra Gabba sidder perfekt på dig uanset din kropsbygning. 

Noget for enhver smag og til enhver årstid

Gabbas kollektioner i dag er præget af stor diversitet. Der er noget for enhver smag. Man kan både finde fine, enkle Gabba-klæder, der passer perfekt til finere fester, men man kan også finde en masse Gabba-tøj, der har et råt og fandenivoldsk look. 

Gabba lancerer fire årlige kollektioner. Op til de kolde tider lanceres en kollektion med vinterjakker, lange bukser og striktrøjer, mens der op til varmere tider lanceres en kollektion, der blandt andet indeholder shorts og T-shirts.

Gabba er altid med til at præge det samlede modebillede, når de lancerer deres kollektioner, da de er en toneangivende tøjproducent, der er dikterende inden for modeverdenen.

Gabba er tøjproducenternes svar på fulgen Fønix

De fleste vil nok anerkende Gabba som et stærkt brand den dag i dag, men vejen til succes har ikke udelukkende været en dans på roser. I 1990’erne var firmaet tæt på at lukke. I stedet for at give op valgte bagmændene dog at forsøge at vende skuden, og det må man sige lykkedes. De fik virkelig hældt ny benzin på motoren og medvind i sejlene.

I dag har Gabba en imponerende omsætning på hele 50 millioner årligt, og tøjmærket er populært ud over Danmarks grænser. Størstedelen af Skandinavien er Gabba-fans, og dette med god grund. Det er nemlig en tøjproducent, der leverer kvalitetstøj med en helt disinkt stil, der adskiller sig fra tøj produceret af Gabbas konkurrenter.

Hvis du elsker tøj fra Gabba, kan du sikkert også lide tøj fra disse brands

Hvis du er helt tosset med tøj fra Gabba, er det sandsynligt, at du også godt kan lide tøj fra Just Junkies og Les Deux. Disse brands leverer nemlig tøj, der på visse områder minder om noget af tøjet fra Gabba. 

Du vil sikkert også finde tøj, der egner sig perfekt til kombination med Gabba-tøj, fra disse producenter. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen