LaCrosse

Med Lacrosse gummistøvler er du sikker på, at du kan holde dine fødder både varme og tørre. De er fremstillet af naturgummi af høj kvalitet på ydersiden, og de er foret med neopren på den indvendige side. Gummistøvlerne ligger vægtmæssigt i den lette ende, og de er meget behagelige at have på. Vælg mellem mange forskellige typer og farver til både kvinder og mænd. Brug Lacrosse gummistøvler når du skal på jagt med kammeraterne, til en dag hvor der skal ryddes op og fjernes ukrudt i haven, eller når du skal på vandretur i skoven eller ved havet.

Virksomheden LaCrosse startede med at producere gummistøvler i USA for godt 100 år siden. Dets kerneydelse og hidtil mest populære produkt er gummistøvler til jagt, da disse er kendt for at kunne holde fødderne varme og samtidig også er gode at gå i.

Mange modeller at vælge imellem fra LaCrosse

LaCrosse har en stor og varieret kollektion af gummistøvler, så der er noget for enhver smag. Mange sværger til den klassiske med lang skaft, da den er med til at holde både fødder og skinneben tørre selv under ekstreme vejrforhold eller ved arbejde med vand. Støvlen fås desuden med forstærket sål og med sikkerhedssnude af metal. Færdes man ude i langt græs på heder og i skove, undgår man også at få flåter på sig, hvis man bruger støvler med lang skaft. Gummistøvler med halvlangt skaft giver også en god beskyttelse i vådt vejr og ved arbejde med vand. Her har du den øverst del af læggen fri, hvilket giver en større bevægelsesfrihed. Disse fås i flotte farvekombinationer og med snøre for en bedre komfort.

Flere og flere falder også for den helt lave udgave af Lacrosse gummistøvler. Den er meget nem at komme både i og ud af igen, og den føles mere som en sko at have på end en støvle. Flere af modellerne er monteret med en strop, som er en god hjælp, når man skal tage støvlen på. Den korte støvle er yndet af haveentusiaster, som ofte er på banen tidligt om morgenen, hvor der stadig ligger meget dug på græsset. Her er en vandtæt støvle med lav skaft nok til at holde fødderne tørre. Lacrosse tilbyder flere designs med flotte blomsterprints, som er oplagt til havebrug, og som enhver haveejer vil elske.

Lacrosse gummistøvler fås i mange forskellige nuancer. Fra de klassiske mørke farver som navy og sort fås støvlerne også i brun, gul, rød og marine. Du kan også vælge nogle med mønstrede prints.

 

Vedligehold dine gummistøvler

Opbevar dine støvler indendørs i et isoleret lokale, da de nemmere revner, hvis de står et koldt sted. Rengør dem jævnligt med vand og en svamp. Plej dem med LaCrosse naturgummispray, som holder gummiet blødt, så det ikke sprækker.

Lacrosse gummistøvler emmer af kvalitet, og de har en lang holdbarhed, hvis du passer godt på dem. De er meget behagelige at have på, og selv efter en lang gåtur, får du ikke svedige og fugtige fødder, da naturgummiet er delvist åndbart.


Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen