Pajar

Det canadiske brand, Pajar, er ekspert i kvalitetsjakker og kvalitetsstøvler til både mænd og kvinder. Brandet har specialiseret sig i udelukkende disse to forgreninger inden for kategorien 'overtøj' for at kunne udvikle de allerbedste produkter til deres kunder. Brandet er nemlig af den overbevisning, at det kræver research, forskning og hårdt arbejde at udvikle vintertøj til mænd og kvinder, hvis tøjet skal kunne holde til de koldeste frostgrader. 

En Pajar vinterjakke holder i flere sæsoner 

Pajar har eksisteret siden 1963, hvor den franske stifter, Paul Golbert, lancerede brandets første kollektion af vintertøj til mænd og kvinder. Vinterjakkerne og Pajars støvler er alle produceret i materialer, der egner sig til det kolde canadiske klima, hvor der ofte opleves temperaturer ned til -41 grader. Der skulle derfor være gode chancer for, at Pajars varme vinterjakker og vinterstøvler også kan klare det danske vinterklima, hvor gennemsnitstemeraturen i løbet af de tre vintermåneder typisk ligger onkring et par plusgrader.

Blandt brandets mest populære vinterjakker finder du Pajar Cougar jakke og Pajar Canada jakke. 

Køb jakker og støvler fra Pajar udsalg 2017

Find gode tilbud fra Pajar og køb din nye jakke eller støvler fra Pajar udsalg hos Miloo. Vi har samlet et stort udvalg af Pajar støvler og Pajar jakker til damer og herrer fra en lang række webshops, så du altid kan købe vintertøj til den billigste pris online her. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen