Pom Pom

Pom Pom er en forholdsvis ny dansk virksomhed, der producerer fodtøj til piger og drenge. Du finder pompom hjemmesko, sko og sandaler her på siden. Pom Pom sko og sandaler er i enkelt og stilrent design med fine detaljer kombineret med god kvalitet og super pasform til de små fødder. Alle Pom Poms sko bliver produceret i Europa. Skoene er i skønne naturmaterialer og med fleksible såler, så dine børns fødder får den mest optimale komfort. Pom Poms sko er kvalitetsprodukter til yderst rimelige priser. Se det gode udvalg af hjemmesko, sko og sandaler til både drenge og piger fra danske Pom Pom her på siden.

Pom Pom er et dansk brand, der har lavet sko til børn siden 2010.

Stilen er skandinavisk, enkel og minimalistisk med fine detaljer og i flotte farver. Der er fokus på god kvalitet, og alle sko fra Pom Pom bliver produceret i Europa.

Skoene fra Pom Pom er i lækre naturmaterialer som skind og rågummi, som sikrer god åndbarhed til dine børns fødder. Skoene har fleksible såler og en rigtig god pasform. Det er vigtigt, at små børns fødder ikke bliver puttet i stive og hårde sko. Små børns fødder har bløde knogler, så det er vigtigt, at skoene er fleksible, behagelige og den rigtige pasform.

Pompom hjemmesko, sko og sandaler er kvalitetssko til yderst rimelige priser. Her kan alle være med. Hjemmesko fra Pom Pom sikrer, at dine børn kan holde varmen på fødderne, når det er koldt uden for. Hjemmesko med en god sål gør det også nemmere at stå fast, når man lige har lært at gå. Pompom hjemmesko er også gode at have med i daginstitutionen.

Hjemmeskoene kan holde til, at børnene både kravler og går.

De sidder godt på foden, og lukningen med velcro sikrer, at skoene bliver på foden. Hjemmeskoene fås i forskellige designs og med fine detaljer, så de kan sagtens gøre det ud for en begyndersko. Børns fødder vokser hurtigt, så hvorfor investere i flere par, når hjemmesko fra Pom Pom sagtens kan bruges som en almindelig sko til indendørsbrug.

Når sommeren er over os, er det dejligt at kunne stikke fødderne i et par sandaler.

Også små fødder har brug for luft samtidig med, at de bliver beskyttet, når der bliver løbet, leget, klatret, kørt på cykel og meget andet. Sandaler fra danske Pom Pom kan holde til det meste. Den gode læderkvalitet sikrer, at sandalerne er behagelige at have på, at fødderne kan ånde og at sandalerne holder hele sæsonen og mere til. Det er vigtigt, at din barns sko har den rigtige størrelse.

Du finder størrelsen ved at måle barnets fod.

Det nemmeste er, at lade barnet stå op ad en væg med fodens hæl helt indtil væggen. Læg et stykke papir under foden og indtil væggen. Tegn en lige streg ved den længste tå. Herefter måler du afstanden fra væggen og ud til stregen. Husk at måle begge fødder, da der kan være forskel. I måleskemaet kan du se hvilken størrelse, der passer til den længde, dit barns fod har.

Du skal vælge en sko, der er måler 1 – 1,5 centimeter mere end dit barns fod. Vælger du sko, der er større end det, risikerer du, at barnet snubler i skoen. God fornøjelse med at finde gode sko fra Pom Pom her hos Miloo.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen