Zoey

Zoey er et dansk tøjmærke, der primært laver lækkert tøj til kvinder i plus size. Zoey værdsætter den naturlige kvindes former, og gør det ved at tilbyde de mest gængse varer i deres kollektioner. Brug filteret herunder, når du vil købe Zoey tøj online. Du finder blandt andet jakker, bluser, bukser og meget mere fra Zoey.

Zoey tøj er primært båret af designeren Trine Vinther

Trine Vinther fra Zoey tøjet, er da osse er medejer i virksomheden bag tøjmærket. Trine er måske kendt af nogle, som designeren bag Zay, et andet mærke, der havde curvy kvinder som den primære målgruppe.

Zoey er et helt nyt mærke på den danske tøjscene. Mærket blev præsenteret til modeugen i 2016, og har dermed kun godt et år på bagen. Alligevel er det allerede blevet rigtig godt modtaget.

Mærket har alt det, som den feminine kvinde efterspørger: Der er masser af pailletter, blonder, gliter og alle de andre skønne detaljer, der kendetegner et rigtigt feminint mærke.

Du kan finde Zoey plus size tøj i en lang række danske byer, såvel som på nettet. Mærket markedsføres ikke kun i plus size butikker, så du vil også kunne støde ind i det i de mere almindelige butikker. Så måske er der en butik med Zoey lige om hjørnet.

En af tankerne bag Zoey er, at god stil ikke kun handler om størrelse. Det er ellers en holdning, som en del andre mærker bærer præg af. Køber du Zoey tøj, er du sikker på, at du får godt design, selvom du måske har lidt naturligere former end petitmodellerne.

Zoey plus size kommer i fire kollektioner årligt, to forår/sommer, og to efterår/vinter. Du kan se kollektionerne fra 2017 herover.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen