Nøgleringe

Livet var så meget simplere, dengang den eneste nøgle, man skulle holde styr på, var nøglen til dagbogen eller kassen med hemmeligheder under sengen, som mor og far absolut ikke måtte se eller læse. I takt med at man bliver ældre, kommer der dog flere og flere nøgler til nøglebundtet, og det bliver sværere og sværere at holde styr på, hvilken nøgle der passer til hvilken dør. Hvis du ligesom så mange andre har svært ved at holde styr på et tiltagende antal nøgler, så kan det være en god idé at dele dit nøglebundt op i flere forskellige bundter og gøre dem genkendelige og personlige ved at tilføre en fin, smart eller praktisk nøglering til hvert bundt.

Vi mennesker er meget visuelt anlagt og husker derfor ofte bedst, hvis ting giver associationer til bestemte situationer, formål eller lignende. Derfor får du sandsynligvis lettere ved at kende forskel på dine nøgler, hvis du tilfører dem noget visuelt: eksempelvis forskellige nøgleringe kan hjælpe med den visuelle genkendelse - du vil med stor sandsynlighed bedre kunne huske, at nøglerne til dit hjem sidder på nøgleringen med hjertet fra Georg Jensen, at nøgleringen med logoet på din favorit fodboldklub passer til dørene i din sportsklub og at nøglebundtet med hoptimist-nøgleringen er til dit arbejde.

Lige for tiden er det desuden ekstremt populært med de fede nøgleringe i læder, eksempelvis fra Louise Smærup, der kan fås i et varieret farveudvalg og størrelser. De er blandt andet blevet set på smukke Christiane Schaumburg-Müllers blog. Det smarte ved disse straps-nøgleringe er, at du kan få indgraveret en personlig tekst deri, så der ikke hersker tvivl om, hvem nøglerne tilhører eller hvilke låse, de passer til. Denne type nøglering findes desuden også i en billig filt-udgave, hvor et udvalg af forskellige tekster allerede er fortryk derpå.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen