Manchetknapper

spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%
spar 34%

Så du med, da tv-programmet Kender du typen var på besøg hos manden, hvis millionvirksomhed bygger på en strategi, som læner sig meget op ad udtrykket “at sælge sand i Sahara”? I 2015 besøgte programmets vært, Mads Steffensen, nemlig iværksætteren, Allan Feldt, som har gjort det til sit levebrød at sælge vand på flaske med sin virksomhed AQUA D´OR. Ved gennemgangen af millionærens overdådige bolig kom det frem, at Allan Feldt har en samlermani for et meget specifikt produkt og er indehaver af en samling af en helt særlig kaliber. Allan Feldt samler på manchetknapper.

At man har mulighed for at samle på manchetknapper, fortæller noget om de mange forskellige modeller og designs, der findes på markedet i dag. At en mand som Allan Feldt har valgt at samle på netop manchetknapper, fortæller samtidig noget om det signalement, som manchetknapper har og udsender. Manchetknapper er et statussymbol. Det er dog ikke nødvendigvis et statussymbol, som udstråler penge, men derimod en accessory som udtrykker en stilbevidsthed.

Manchetknapper udtrykker en bestemt stil, men det er dog ikke ensbetydende med, at det kun er personer med en tegnebog som Allan Feldt, der har råd til at købe manchetknapper. Godt nok blev de dyreste manchetknapper nogensinde solgt for den nette sum af 440.000 dollars, men de havde altså også tilhørt en gammel egyptisk konge.

Her på Miloo er priserne på manchetknapper en hel del billigere - heldigvis! Find blandt andet sjove, anderledes og flotte manchetknapper fra et populært brand som Paul Smith, der er kendt for sine farverige designs, ikoniske bil og gule striber. Paul Smiths manchetknapper ligger i den dyrere ende af prisskalaen på manchetknapper, men du finder ligeledes billigere alternativer her i kategorien fra brands som eksempelvis TrendhimTiger of Sweden, Skultuna og mange flere!

Den gode stil og det stilfulde outfit ligger i detaljen. Manchetknapper er det überste af det überste inden for detaljernes verden. Tag et kig her i kategorien og find den accessory, der kan sætte prikken over i'et ved dit outfit. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen