Tasker

spar 25%
spar 15%

Du kender helt sikkert den ikoniske 2.55 Chanel-taske fra 1955, som synes at dukke op i modebilledet igen og igen. Selvom man skulle tro, at en taske på samme måde som en bil vil være en dårlig investering, så er den klassiske Chanel-taske en af de få accessories, som bevarer sin værdi. Sådan er det naturligvis ikke med alle tasker, men en smart taske har dog typisk en vedvarende værdi for personen, som ejer den.

En lækker taske er nemlig, foruden at være praktisk, også et stil- og statussymbol. Der er stor forskel på, om du ejer og bærer dine ting i en klassisk lædertaske fra Tiger og Sweden eller en ikonisk rygsæk fra Fjällräven. Begge tasker symboliserer en bestemt stil og personlighed, men der er stor forskel på de to. Du har altså mulighed for at skabe og formidle din egen personlighed gennem dit valg af taske, hvad end du er til det ene eller det andet.

Måske er du på udkig efter en fin lille clutch til din kommende bytur? Måske mangler du en stor weekendtaske til det forestående spaophold? Eller måske er du på jagt efter den helt rigtige computertaske til din arbejdscomputer. Uanset hvilken taskemodel fra hvilket mærke du er på udkig efter, så finder du garanteret svaret lige her, hvor vi har samlet og sammenlignet priserne på tasker fra en lang række danske webshops.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen