Tørklæder

Et varmt halstørklæde kan være en kærkommen ven i en kold vintertid, men i dag fungerer et lækkert tørklæde lige så ofte som en accessory, der kan pifte et lidt småkedeligt hverdags- eller festoutfit op. Et bredt udvalg af skønne tørklæder er oftest en fast del af stort set alle nye kollektioner fra populære modebrands. Uanset om du søger et tørklæde til brug indendørs eller udenfor, så finder du dem alle i denne kategori, hvor vi har samlet og sammenlignet priserne på de smukkeste tørklædedesigns i forskellige farver og og størrelser fra danske webshops, så du med ganske få klik, kan opdatere din garderobe og stil.

Til de frysende kolde vinterdage finder du et bredt udvalg af lækre uldtørklæder fra blandt andet Tiger of Sweden og American Vintage, som blandt andet har skabt nogle fine uld-udgaver af det klassiske partisanertørklæde. Til de lune forårs- og efterårsdage, hvor sol og kulde går hånd i hånd, finder du lækre silke- og bomuldstørklæder, som varmer en smule, men mest af alt ser smart ud, fra mærker som Baum Und PferdgartenVero ModaStylesnobBecksöndergaard og Bella Ballou.

Der findes ikke noget bedre end at pakke sig ind i et lækkert, blødt tørklæde på en grå og frysende vinterdag. Ofte har vi funderet over, hvad forskellen på et tørklæde og et halstørklæde er? Et tørklæde er vel netop et halstørklæde, idet det placeret om halsen? Spørger du os, virker det dog som om, at den grundlæggende forskel på et tørklæde og et halstørklæde er, at betegnelsen 'tørklæde' bruges om et tørklæde, du bærer indenfor, mens en 'halstørklæde' betegner et tørklæde af kraftigere og varmere kvalitet, som du oftest vil bærer udenfor.

Med et lækkert tørklæde om halsen har du ikke kun mulighed for at holde forkølelse og en løbende næse for døren, du tilføjer ligeledes en accessory til dit outfit, der med et snuptag kan forvandle dit look fra kedeligt og neutralt til smart og personligt! Et tørklæde er brugbart til alle anledninger og nærmest uundværligt det meste af året, når man bor i et land som Danmark med omskifteligt vejr fra den ene dag til den anden.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen