Bælter

spar 30% emærket
Asenby
600,00 420,00 kr
spar 40% emærket
Jor_sz30_wnem
599,00 359,40 kr
spar 40% emærket
spar 30% emærket
Level Belt
400,00 280,00 kr
spar 30% emærket
Belt Two 9070
599,00 419,30 kr
spar 30% emærket
Anouska Belt
400,00 280,00 kr

Funktionelle accessories er de bedste. En taske til opbevaring af diverse ting og sager, du skal have med på farten: din pung, din læbestift, dine solbriller, dine nøgler osv. er praktisk og funktionel. Det samme er en hue eller et par vanter, som holder dig varm i vinterkulden. Og det samme er et smart bælte, som sikrer, at dine bukser holdes på plads i livet, hvor det er meningen, de skal sidde. “La' dem hænge” synger MC Clemens om bukserne, som meget sigende kaldes for ‘hængerøvsbukser’. Men selvom rapperen i sangen fortæller, hvordan det bevidste valg at lade bukserne hænge nede omkring knæene og om at "flashe" sine synlige underbukser er moderne i visse kredse, så er det nu engang flertallet, som foretrækker, at bukserne sidder, hvor de oprindeligt er tiltænkt - i livet. Det kan et bælte heldigvis hjælpe dig med. 

Selvom vi skriver, at funktionelle accessories, såsom tasker, huer og ikke mindst bælter, er de bedste, så betyder det dog ikke, at disse accessories udelukkende er praktiske og funktionelle. Tværtimod er det samtidig de selvsamme accessories, som er med til pifte dit outfit op på en smart, pæn og moderne måde. Et klassisk læderbælte fra Tiger of Sweden eller et cool flettet bælte fra Pieces kan udgøre lige nøjagtigt det element, som sætter prikken over i’et ved dit outfit.

Tag et kig her, hvor vi har samlet en masse lækre bælter fra en række populære brands, heriblandt Tiger of SwedenPiecesJack & JonesBy Malene Birger og mange flere! 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen