Hovedbeklædning

spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%
spar 10%

Her i kategorien finder du huer, kasketter og hatte til både ham og hende. En varm hue er en af de accessories, som har et praktisk formål, nemlig at holde dit hoved og ikke mindst dine ører dejligt varme i kulden. På samme måde har kasketten et praktisk formål med skærmen foran, som kan skygge for solen og dens skadelige UV-stråler. Til gengæld bliver kasketten også til tider, hvis ikke som oftest, brugt som en fed accessory, som kan tilføre dit hverdagsoutfit et personligt, cool touch. I særdeleshed med 00’ernes hipsterkultur har den klassiske hat ligeledes opnået status som moderne hovedbeklædning, man kan bære både inde og ude.

Her kan du finde alt lige fra den varme strikhue og den sofistikerede hat a la en nyfortolkning af den ikoniske Charlie Chaplin-model. Find din favorit blandt vores store udvalg af forskellige huer, hatte og kasketter fra en masse fede brands lige her.

Tidligere har det været anset som uhøfligt at bære hovedbeklædning indenfor. Særligt hos ældre generationer har det været opsigtsvækkende, når “de unge” er dukket op til familiefester med kasket eller hat uden at placere den på hattehylden i entréen. Ligeledes har det før i tiden været skik, at hovedbeklædningen skulle tages af i klasselokalet på landets skoler af respekt for læreren/lærerinden, men selvom nogle fortsat forsøger at bevare de gamle værdier og statussymboler, så er det i dag blevet langt mere legalt at bære hovedbeklædning både inde og ude. Rent faktisk er kasketten og hatten blevet en essentiel del af de flestest hverdagsgarderobe, særlig hos enhver ung mand med den mindste respekt for tidens modetendenser.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen