Adax

Fra en lille tilfældighed til en stor succes

Er du på udkig efter en lækker taske i god kvalitet, flot design til en pris, der er til at betale? Så er det danske brand Adax svaret. Brandet leverer det bedste inden for tasker og punge til damer og herrer, som værdsætter godt håndværk og smukt design.

Det lå ikke umiddelbart i kortene, at manden bag Adax, Eugen Silfen, i 1982 skulle grundlægge accessory-brandet, der i dag er en af de mest anerkendte designvirksomheder i Danmark. Men med sin egen lille opsparing som eneste startkapital udviklede Adax sig til det, som manden bag den dag i dag stadig kalder for "en tilfældighed". En tilfældighed, der skulle råde bod på det problem, som Silfen synes at bemærker i de danske butikker - dyre tasker i dårlig kvalitet.  

Adax tasker og punge til kvinder

Adax er i dag en familieejet virksomhed. I løbet af de seneste år har den yngre Adax-generation fået mere og mere indflydelse på brandets udvikling. Det har blandt andet ført til nogle interessante samarbejdsaftaler, som har været med til også at ramme en yngre målgruppe. Blandt andet har brandet i nyere tid samarbejdet med den populære designer Stine Goya, som for tiden hitter med sine kreative designs, mønstrede kjoler og flotte modetøjskollektioner til kvinder. 

Nogle kvinder har en større eller mindre svaghed for sko, andre for tasker. Hvis du tilhører sidstnævnte, kan du ikke andet end at holde af de smukke tasker fra Adax. Adax tasker er kvalitet til billige priser - og så har du jo mulighed for at shoppe mere end en. Win win! 

Adax computertasker til mænd 

Tasker er - i modsætning til mange kvinder - ikke noget, de fleste mænd går op i. Det er for det meste en accessory til kvinder. Og dog er der nogle situationer, hvor også mænd har brug for en god kvalitetstaske. Eksempelvis når de skal fragtet deres computer til og fra arbejde, på forretningsrejser eller lignende. Computertaskerne fra Adax er perfekte til disse formål. Shop din eller din mands nye Adax computertaske her på siden. 

Leder du efter gode tilbud fra Adax udsalg? Så brug filteret her på siden og find frem til alle de bedste tilbud på tasker fra Adax. Vi har samlet sortimentet fra en lang række danske webshops, så du kan købe tasker fra Adax samlet på ét sted. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen