BH’er

Her finder du lækre BH'er fra alle de kendte brands. Vi henter dagligt priser fra de bedste webshops, så du let kan finde priser på din næste BH. Brug filtrene herunder til at sortere efter brands, størrelser, farver og meget mere.

Kvinder kan aldrig få nok af behageligt og støttende undertøj. Selvom undertøj ikke kan ses under tøjet, når du har det på, så giver et romantisk og elegant sæt undertøj dig alligevel en fornemmelse af at være feminin og lækker. Derfor er det ofte for kvindens egen skyld, at hun ifører sig lækre trusser og en elegant bh, selvom kæresten eller manden sikkert også nyder godt af det. Men vigtigst af alt er, at din bh størrelse er korrekt, så du altid har det godt i dit undertøj - for så vil du automatisk have det godt med dig selv. Sexet og feminint lingeri behøver ikke betyde, at det ikke er behageligt, for i dag designes der lækkert og komfortabelt undertøj i lange baner. 

Bh'er findes i mange former og designs

Der findes mange forskellige slags bh’er. Faktisk findes der næsten lige så mange typer bh’er, som der findes kvinder i Danmark. Og det er heldigt, for kvinder er ikke ens, og med de forskellige typer er det lettere at finde lige den bh, der passer dig. Du kan blandt andet få amme bh’er, push up bh’er, sports-bh’er og blonde-bh’er. Derudover kan du også få forskellige skåle, så din bh enten sidder løst og giver dig en afslappet fornemmelse, eller strammer ind og former dit brystparti. Bh’er findes altså i alle former. Du kan købe en push up bh, som du kan bruge, når du skal i festkjolen en fredag aften. Men denne type bh er ikke rar at have på om søndagen, når du ligger på sofaen, hvor du i stedet kan finde en t-shirt bh med blonder, som hverken strammer, pusher up eller andet. Så kan du rigtigt slappe af i dit hyggetøj, mens du stadig føler, at du har styr på dit brystparti.

Stort udvalg af elegante og komfortable bh'er

Hos Miloo finder du et stort udvalg af lækre bh’er fra lækre brands. Vi har udvalgt et bredt sortiment fra kendte brands, og bh størrelserne spænder vidt og bredt. De fleste bh’er har matchende trusser, så du kan fuldende looket. Vi har blandt andet mærker som Bjørn Borg, der laver behageligt og smart undertøj til de unge kvinder, og Calvin Klein, der designer elegant og komfortabelt undertøj til den modebevidste kvinde. Derudover har vi også brands som Erbs Denmark og Hunkemöller. Du kan derfor altid finde et brand hos os, som laver undertøj efter dit behov, uanset om du har brug for en casual, sporty, romantisk eller elegant bh.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen