Loafers

Vores unikke luksus designer skowolder kombinerer materialer af højeste kvalitet med overlegne designfunktioner, der sikrer den ultimative stil og komfort.

Sofistikeret og stilfuldt, vores signatur Lord / Lady London loafers fås i en række farver, der passer til enhver smag og lejlighed. For at opretholde vores upåklagelige kvalitetsniveau, er alle vores Loafers håndlavede i Spanien af sagkyndig skomager

spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%

Skowolter - Lord Loafers

Lord Loafers er et højkvalitets luksussko mærke skabt af British Designer, Joe Harris. Ved at kombinere unikke designfunktioner med de fineste materialer har en omhyggelig opmærksomhed på detaljer og traditionelt håndværk fået mærket et uovertruffen ry for at skabe fodtøj, der præger den ultimative stil, luksus og komfort.

For at opretholde de højeste kvalitetsstandarder er mærkerne signaturlabber håndlavede i Spanien, et land kendt for eksperthåndværkere med lidenskab for skomageri, mens dens luksuriøse fløjlssko er håndlavet til perfektion i England.

Lord Loafers er designet til den moderne mand med razor skarp smag og drevet, ambitionen og motivationen til at besidde de bedre ting i livet. Det har en stor og stadigt voksende international efterfølger, der spænder fra de stilbevidste bygader i London og New York. Vejen til de trendy forstæder i Australien.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen