Sneakers

Kig en tur rundt på siden og vælg mellem et kæmpe udbud af fede sneakers. Der er sneakers til enhver lejlighed. Du kan bruge dem både til hverdag og på arbejde og såmænd også til fest sat sammen med det rette outfit. Sneakers bliver efterhånden lavet i et utal af udgaver, hvilket nok har været med til at gøre den så populær. Der er så mange at vælge mellem, så du helt sikkert kan finde lige det par, du har været på udkig efter, og som passer til dig og er med til at understrege din personlige stil.

spar 25%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 20%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%

Ordet sneakers blev i forgangne tider brugt om hvide gymnastiksko. Sneakers er i dag blevet en fælles betegnelse for sportsinspirerede sko, som man tidligere kaldte tennissko eller dæksko, men som nu om dage dækker over en bred vifte af sko, som bruges af stort set alle og i enhver sammenhæng.

 

Den mest originale

Hvis man kan tale om sneakers, der er mere originale end andre, må det være den helt almindelige lave snøresko. Den produceres ofte i hvidt læder eller i canvas og bliver snøret på fronten. Der findes dog utallige variationer over denne sko, så man kan købe den i praktisk taget alle farver. Mange har flotte detaljer med stikninger og broderier, mens andre har påsyede striber, stjerner eller andet. Der bruges også i dag mange forskellige materialer til fremstillingen, hvor læder, ruskind og canvas dog stadig er de mest anvendte.

Et par andre afarter af den populære sneaker er bl.a. en slip on, - altså en sko helt uden snøre, som man nemt lige smutter ned i. Yderst behagelig at have på og meget elegant til et par smarte jeans. En anden variant har heller ikke snøre men lukkes med velcrobånd. Denne udgave er også meget populær især til børn, da den også er nem både at komme i og tage af igen.

 

Den høje af slagsen

Skal man snakke om fede sneakers, som har været meget populære de seneste mange år, må man også kigge på dem med et kort skaft. Disse sneakers, som var meget udbredte i 70’erne, fik sin renæssance omkring årtusindskiftet. Herfra udviklede de sig i flere retninger, og de er kun blevet mere populære med tiden. De fås nu ikke længere kun i canvas og med en tynd gummisål. Flere lækre udgaver der emmer af luksus og god kvalitet sælges også i stor stil. Du kan derfor vælge mellem et utal af variationer. Materialet rangerer fra den velkendte canvas til plastik, ruskind og læder. Skoene er ofte pyntet med masser af detaljer som for eksempel broderier og flotte stikninger eller påsyede striber eller lignende. Nogle har tilmed små lommer, så man har mulighed for at have en nøgle eller et par mønter på sig uden at skulle have en taske med. Mange af disse fede sneakers har desuden lynlås. Det betyder, at du meget nemmere og hurtigt kan få dine sko på og af igen, uden at du behøver at skulle snøre dem hver gang.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen