Trusser

Det er en gang blevet sagt, at trusser er en basal menneskerettighed, og der må vi nok give dem ret. For hvem kunne tænke sig at leve uden trusser? Når det så er sagt, er det jo for længst ovre de dage, hvor trusser kun var en praktisk foranstaltning. I dag findes der et væld af skønne trusser i fantastiske farver, mønstre og tekstiler. Også Viola Sky badetøjs kollektion viser flotte og lækre trusser, bikinitoppe og badedragter. Så ikke bare privat under tøjet, men også når du skal ud og vise dig frem på stranden, kan du udstråle luksus.

spar 25%
spar 25%

En trusse er vel en trusse, - eller hvad?

Nej, så enkelt er det dog ikke, da der findes et utal af producenter, som hver især designer sin egen kollektion af trusser. Så sæt dig godt tilbage i stolen og tag et grundigt kig rundt på siden her, hvor der er trusser af enhver slags og for enhver smag.

Materialet bag trussen

Trusserne er fremstillet af meget forskellige materialer, som også føles ret forskellige at have på. Nogle kvinder sværger til naturfibre, og de går derfor bevidst efter trusser, der er syet af bomuld eller silke. Andre holder af den bløde og fleksible mikrofiber, som ofte også er kombineret med bløde blonder. Også trusser af 100 % blonde eller en gennemsigtig chiffon-agtig stofart er et stort hit hos mange. Elastik må der også til, hvis trussen skal blive på sin plads. Her er de lette stoffer oftest føjet sammen med fine elastikker med tungekanter eller elastisk blonde, mens trusser af bomuld ofte har en kraftig og bred elastik, som man ofte også ser på boxershorts til mænd.

Designet af en Trusse

En trusses design kan være lige så forskellig som materialet. Mange unge kvinder og piger synes bedst om G-strengen, da den ikke laver en kant bagpå og nærmest deler ballen op i 2 dele. Andre vil gerne have trusser med lidt mere hold i, og der kan man vælge mellem forskellige typer af tangatrusser, hipsters og panties. Hvad du vælger kommer helt an på, hvordan du gerne vil have din trusse, og om du skal bruge den til noget bestemt tøj.  Overvej derfor hvilket materiale, der passer dig bedst, og hvilke farver du kunne tænke dig, og så er det bare at bestemme sig. Trusser kan man i hvert fald ikke leve uden!

 

Fra kvinde til kvinde

Viola Sky badetøj er designet af Sonja Wolffbrandt Christensen. Som kvinde ved hun selv, hvor vigtigt det er, at have fokus på en god pasform, så tøjet sidder som det skal, og man kan føle sig afslappet og godt tilpas. Sonja har altid interesseret sig for tekstiler af høj kvalitet, og hun håndplukker selv de materialer, hun vil bruge i sin produktion. Hun elsker sarte pasteller og skønne farvesammensætninger.

Viola Sky badetøj er en kollektion bestående af bikinitoppe og trusser i 2 forskellige typer, så du selv kan vælge hvor meget af din mave, der skal være synlig. Med til sortimentet fra Viola Sky badetøj hører også den klassiske badedragt.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen