Undertrøjer

For mange af os er undertrøjer umulige at undvære. Om vinteren er de er rare at have på under tøjet for at holde varmen. Og resten af året er de gode at have på, enten under skjorten eller blusen eller brugt alene som en t-shirt eller top.

Der er enkle og helt neutrale undertrøjer, som er gode at have på indenunder. Og der er undertrøjer, der er lige så flotte som en t-shirt eller top, og som derfor sagtens kan bruges uden noget over, når vejret er til det. Her finder du et bredt udvalg af det hele – med korte ærmer, lange ærmer og helt uden ærmer.

spar 20%
spar 20%
spar 20%

Enkle undertrøjer til kvinder
Mange kvinder foretrækker at have en helt enkel og neutral undertrøje på under skjorten eller blusen. I hvert fald om vinteren, hvor det kan være koldt at gå rundt uden noget, der kan holde på varmen inderst inde. Her foretrækker mange en enkel og tætsiddende model i sort, hvid eller hudfarvet. Det kan være i bomuld, måske med en smule elastan, så undertrøjen holder formen, også efter vask. Og det kan være med brede eller smalle stropper, med et kort ærme eller med lange ærmer.

Er du gravid, er der selvfølgelig også et bredt udvalg af undertrøjer med god plads til den voksende mave.

Flotte undertrøjer brugt som en top
Grænsen mellem ærmeløse undertrøjer og toppe er ret flydende. De fleste undertrøjer kan sagtens bruges som toppe og omvendt. Det gælder alt fra de enkle bomuldsundertrøjer til de mere pyntede undertrøjer, måske med fine blondedetaljer. De fine toppe/undertrøjer er også flotte under en let transparent bluse eller skjorte. Vælg en top i en neutral farve, så den matcher blusen eller skjorten, eller vælg en top i en kontrastfarve, så der også kommer fokus på den flotte top.

Undertrøjerne med et kort ærme eller med lange ærmer fungerer også fint som en kort- eller langærmet t-shirt. Måske med en cardigan eller trøje over eller brugt alene uden noget over.

Undertrøjer til mænd
Der er nok traditionelt endnu flere mænd end kvinder, der bruger undertrøje. Mange mænd foretrækker for eksempel at have en tynd og tætsiddende undertrøje på under skjorten, både sommer og vinter. Der er mange muligheder for at finde en, der passer netop til dig i størrelsen, længden og kvaliteten, hvad enten du foretrækker bomuld, uld eller et andet materiale. En smule elastan i undertrøjen sikrer, at den altid sidder godt, også når den har været vasket mange gange.

For mange mænd er undertrøjen efterhånden også lig med t-shirten. Og ærlig talt, så kan det efterhånden være mere end svært at se forskel på en undertrøje og en t-shirt. Der er mange flotte undertrøjer, der til forveksling ligner en smart t-shirt. Her på siden er der masser af forskellige undertrøjer at vælge imellem, hvad enten du foretrækker en ærmeløs tanktop, en undertrøje med et kort ærme eller en undertrøje med lange ærmer. Der er selvfølgelig en overvægt af undertrøjer i farverne sort, hvid og grå, men der er også andre flotte farver, hvis du foretrækker det.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen