Kimonoer

Kimonoen er ikke længere en beklædningsgenstand forbeholdt japanerne. Den er nemlig blevet hvermandseje i vores danske land, og butikkerne bugner af moderigtige kimonoer i alle mulige materialer, former og længder. Oprindeligt var kimonoen en japansk ‘kjole’, som var gulvlang og prydet med en masse forskellige farver. I dag har du sikkert bemærket, at den er blevet designet i alverdens farver og stile hos de populære modehuse. Inspirationen stammer dog fra den oprindelige, japanske kimono, men i dag kan den variere i farve, materiale og længde. Dette gør kimonoen til et alternativ til cardiganen, og den er derfor god både til hverdag og til fest.

Kimono er perfekt som jakke og cardigan

På en lun sommerdag kan man bruge kimonoen som en let jakke at tage på, når det bliver aften, og solen går ned. Her falder temperaturerne ofte, og derfor er kimonoen god, fordi den er let i stoffet. Når det er vinter, er kimonoen ikke længere tyk nok til at kunne betegnes som overtøj, og derfor kan den i stedet erstatte din cardigan, når du har brug for noget elegant. En cardigan kan virke slasket og for afslappet, når du er på job eller til fest, og derfor er kimonoen et godt alternativ, når du skal være fin og gerne vil holde på varmen samtidig. Hos Miloo finder du kimonoer fra flere af de populære brands som Y.A.S, Selected og Soaked In Luxury.

Kimonoen er kommet for at blive

I vores udvalg finder du kimonoer til enhver lejlighed. Der er kimonoer i gyldne farver, som du kan tage på til fest, mens vi også har kimonoer i velour, hvis du har brug for noget anderledes. Vores udvalg strækker sig også til kimonoer med blonder i utroligt let stof og korte kimonoer, der kan peppe dit outfit op til arbejde. Så kan du have et look, der er businessagtigt og moderne på samme tid. Kimonoen giver dig altså alle muligheder for at være moderigtig, og udvalget består blandt andet af kimonoer i silke, uld, bomuld, velour, så der er altid noget for enhver smag.

Med vores unikke søgefunktion finder du let kimonoer på tilbud og udsalg. Du kan også nemt finde lige din størrelse eller farve, blot ved at bruge filtrene øverst på siden.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen