Frakker

spar 25%

Når årstiderne skifter, og mørket falder på tidligere og tidligere, er det ensbetydende med, at kulden er på vej. Når morgencykelturen ikke længere kan klares uden vanter på fingrene, så er det også et tegn på, at vinterfrakken skal frem fra gemmerne. Det kan også være, at din model fra sidste år er gået af mode, og at du derfor er nødt til at erhverve dig en ny frakke, der matcher dette års modetendenser. En vinterfrakke er ofte lang og varm, og de figursyede frakker kan få dig til at stråle af elegance og ynde selv i minusgrader. Men der findes også oversized vinterfrakker, der kan give dig et råt look. Ligesom julen er hjerternes fest, så er vinteren frakkernes fest, og du har mange muligheder for at gøre dig et godt køb, der kan holde i mange år fremover.

Vinterfrakker til kvinder og mænd

At have en dejlig varm og moderigtig frakke hængende på knagerækken eller i skabet er ikke at kimse af, for med den rette vinterfrakke kan du klare det meste; de mørke eftermiddage, de kolde aftener samt regn og slud. Med en vinterfrakke fra Vero Moda, Selected Femme, Vila eller et af vores andre lækre brands kan du holde selv kulde og regn ude. En alsidig vinterfrakke kan du style med halstørklæder, huer og vanter i forskellige farver. Derfor kan det være en god ide at købe en vinterfrakke i sort, grå eller brun, så du også har lyst til at tage vinterfrakken i brug næste år. Og så har du altså muligheden for at pifte jakken op med accessoires i forskellige farver, så du får gjort dit look personligt. Det er nemlig meget billigere at skifte accessoires ud i stedet for frakken eller jakken, så du ikke plyndrer din bankkonto hvert år, når kulden nærmer sig.

Sommerfrakken og overgangsfrakken er også et must-have

Hos Miloo finder du både frakker til mænd og frakker til kvinder. Vores udvalg består af hundredvis af forskellige frakker, og derfor er der noget for enhver smag. Frakken er ikke kun forbeholdt vinteren, for der er også brug for frakker på de kølige sommeraftener, mens frakken også er en vigtig ting at have hængende i garderoben, når sæsonerne skifter, og temperaturerne er for høje til uldfrakker og for lave til en cardigan. Du kan vælge at købe en frakke, der matcher dine sko, eller du kan vælge at købe en frakke uden at tænke på, om den nu passer ind i din garderobe – for i dag er det også tilladt at mixe og matche i moden, som man vil.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen