Bodystockings

Bodystockings til kvinder er kommet på mode igen. Her finder du udvalget af feminine, sexede og behagelige bodystockings til kvinder. Bodystockingen kan lige give det sidste finish til en fuldendt stil.

Tror du, at bodystockings kun er for babyer, og bliver dit ansigt til ét stort spørgsmålstegn, når du hører, at bodystockings til damer er på mode? Så se med her. Bodystockingen er nemlig ikke længere kun forbeholdt babyer, men den har også indtaget modeverdenen for kvinder. Bodystocking til kvinder var i gamle dage indbegrebet af en funktionel tøjdel, der skulle bruges under tøjet. Bodystockings var dengang til for at varme kroppen og holde på formerne. I dag bruges bodystocking til kvinder ikke kun under tøjet, og det har skabt en helt ny, moderne tendens hos unge og modebevidste kvinder.

Bodystockings til kvinder

I dag er en bodystocking mere et smykke end en funktionel tøjdel, og derfor er flere danske og udenlandske mærker kommet på banen. Danske Erbs er specialister i at designe bodystockings til kvinder, og deres varer er meget populære. Deres bodystockings til kvinder erstatter i mange tilfælde festtoppen, da bodystockingen bruges som overdel sat sammen med bukser, nederdele eller shorts. Også Y.A.S og Wolford bodystockings er blevet populære og er at finde i mange danske kvinders garderobe. De fleste bodystockings er lavet i gennemsigtigt stof med blonder og mønstre, så de er ekstravagante at se på. Derudover er det et plus, at bodystockingen kan lukkes sammen i skridtet, da du dermed undgår en top, der kravler op fra buksekanten.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen