Gestuz

Gestuz er kombinationen af naturlig elegance og rock'n roll er hovedinspirationen bag den danske brand Gestuz. Brandet blev stiftet i 2008 af Sanne Sehested Nielsen. Med sig i baggagen havde Sanne inden stiftelsen af det Gestuz, vi kender i dag, mere end 10 års erfaring indenfor modebranchen. Gestuz er kommet for at blive og Gestuz er virkelig kommet frem blandt det danske modetøj. 

Gestus er Casual, cool og feminint design

Som brandets kreative direktør finder hun blandt andet inspiration i folks personlige gadestil, musik og smukke omgivelser verden over, som hun oplever på sine rejser. Disse rejseinspirationer omsætter hun til de kreative designs og smukke detaljer, som vi gang på gang kan opleve i Gestuz kollektioner.

Gestuz er indbegrebet af elegance og originale situetter. Brandet formår som de færreste at kombinere kollektionernes feminine og elegante designs med råstyrke og coolness i lækre materialer af højeste kvalitet.

Shop Gestuz kjoler, jakker og meget mere fra Gestuz udsalg 2017

Det danske brand Gestuz byder på et fantastisk design i lækker kvalitet inden for blandt andet bukser, bluser, kjoler, sko og støvler. Designerne bag Gestuz vægter deres kollektioners alsidighed, og muligheden for at kunne mixe på kryds og tværs af kollektioner. Kvinden der bærer tøj fra Gestuz er både feminin, cool, elegant og helt sin egen. Et par Gestuz læderbukser eller en Gestuz læderjakke er perfekt til det danske forårsvejr eller på en lun efterårsdag. 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen