Hummel

Hummel er et af de bedst kendte danske brands er nok Hummel. Udover et meget stærkt brand når vi snakker sportstøj, er Hummel også kendt for en lang række lækre produkter indenfor casual wear, både tøj og sko. Hummel laver tøj til både voksne og børn, og er kendtetegnet ved det klassiske sildebensmønster, og ikke mindst logoet med form som en humlebi.

spar 50%
Daisy Jacket
1100,00 550,00 kr
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 35%
spar 45%
spar 50%
spar 45%
spar 50%
spar 50%
spar 45%
spar 45%
spar 49%
spar 40%
spar 45%
spar 35%
Lexi Coat
1000,00 650,00 kr
spar 50%
Sadie Pants
450,00 225,00 kr

Hummel - sportstøj og casual wear

Du finder tøj og sko til både inde og ude, sport eller når du bare skal se casual og trendy ud. Hummel laver alt fra overtøj som vinterjakker og overtøj - og ikke mindst en masse lækkert sportstøj.

Et brand med en mission

Hummel har en klar filosofi:

At ændre verden gennem sport

Den udlever de blandt andet ved at sponsorere en lang række projekter især i Mellemøsten, for folk der brænder for deres sport. Hummel ser sport som et universelt sprog, der kan bruges til at skabe samhørighed og respekt blandt mennesker. Tanken er, at hjælper man andre, kommer det som en boomerang tilbage til én selv.

Hummel på udsalg - eller bare gode tilbud?

Vi har gjort det let at finde de bedste priser på Hummel. Du kan let filtrere, så du ser varer, der er nedsat eller på udsalg. Du kan selvfølgelig også sortere produkter efter størrelse og farver, så du kan finde lige det Hummel tøj, som du er på jagt efter.

Hummel - meget mere end Christian Stadil

Hummel er nok et af de modebrands, der har den mest prominente hovedperson. De fleste herhjemme har nok hørt om den eksentriske rigmand, der blandt andet er kendt for at være buddist, og ikke mindst superdygtig forretningsmand.

Men Hummel er meget mere end Christian Stadil. Firmaet, der har rødder helt tilbage til 1930'erne, oplever lige nu sin storhedstid - blandt andet takket være Stadils talent for forretning. 

Er Hummel et dansk mærke?

Selvom Hummel er verdensberømt i Danmark, har det kun været på danske hænder siden 1980, da forretningsmanden Jørgen Vodsgaard overtog ejerskabet. I 1999 blev det overtaget af Christian Stadil.

Oprindeligt er Hummel et tysk mærke, men nu kan man sige, at der er tale om et ærkedansk brand. Hummel har også et meget stort engagement i danske sportsklubber og ikke mindst professionel sport via. en lang række sponsorater. Hummel er blandt andet sponsor for DBU og det danske fodboldlandshold.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen