Mads Nørgaard

Hvem er Mads Nørgaard?

Mads Mathias Nørgaard er en dansk tøjdesigner, der i mere end 30 år har arbejdet med modetøj til danske modeentusiaster. Da han i 1986 startede sit eget brand, designede han udelukkende modetøj til mænd, men i 1990 udvidede han sit sortiment og designede for første gang en kollektion til kvinder. I dag er hans designs blandt det bedst solgte hos både kvinder og mænd i alle aldre. 

I 2016 deltog Mads Nørgaard i Euromans tv-magasin 'Omvejen'. Her lokkede han blandt andet de populære Monte Carlo værter, Esben Bjerre og Peter Falktoft, med ud på dybt (og meget koldt) vand, da de skulle prøve kræfter med vinterbadning - en disciplin som Mads Nørgaard dyrker hele vinteren. 

Nørgaard på Strøget - et vartegn for hovedstaden

Med sin unikke placering tæt på Storkespringvandet og ikoniske facade, hvor grønne efeu snor sig opad de røde mursten, er butik Nørgaard på Strøget blevet et varetegn for København og den københavnske shoppekultur. I dag ejes butikken af Mads Nørgaard, der overtog butikken fra sin far, Jørgen Nørgaard, i slutningen af 2012.

Siden 1986 havde Mads Nørgaard ført sin egen butik lige ved siden af faderens. Da Mads overtog den ikoniske butik fra sin far, valgte han at renovere begge butikker og lave en åbning cirka i midten af dem begge, så kunderne kunne bevæge sig mellem de to butikker - i dag fungerer butikken således som én "stor" butik. Vi skriver "stor", fordi de to sammenslåede butikker tilsammen stadig er mindre end de fleste andre butikker, der fører en tilsvarende stærk brandprofil, som den familien Nørgaard har skabt.

De ikoniske striber

Vi kender dem alle. De ikoniske Nørgaard trøjer med striber, som mange af os garanteret har liggende i klædeskabet. Trøjerne er populære, fordi de er anderledes, behagelige, billige og anvendelige. Nørgaard trøjen er fast inventar i alle brandets kollektioner, og præsenteres i nye farver hver sæson. Det er svært at forestille sig, at den stribede bluse, der fås med både lange og korte ærmer, nogensinde vil udgå at Nørgaards sortiment. 

Foruden den ikoniske, stribede trøje er Nørgaard kendt for sine varme strik i neutrale farver, som dog oftest tilføres en krave og kant i en iøjnefaldende neonfarve, der får stiktrøjerne til at skille sig ud i mængden.

Kjoler, jakker, nederdele, t-shirts og andre styles har siden 1990 været også været en fast del af Nørgaards sortiment til mænd og kvinder. Shop det fulde sortiment fra Nørgaard her, hvor vi sørger for, at du aldrig går glip af Mads Nørgaard udsalg og tilbud. 

Se Mads Nørgaard udsalg 2017 her.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen