Michael Kors

spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
spar 25%
Hvem er Michael Kors?

Michael Kors er en verdenskendt og prisvindende designer af luksuriøse accessory-kollektioner og ready-to-wear-styles. Michael Kors' oprindelige navn er Karl Anderson Jr., opkaldt efter sin far, han er født og opvokset i New York, hvor hans brand også i dag har hovedsæde. En opvækst i verden navle, New York, er muligvis grunden til, at Michael Kors så hurtigt opnåede succes med sit brand. Han boede midt i alting, og kunne derfor følge med i trend og tendenser allerede før de blev til netop det - trends og tendenser. Den dag i dag er Michael Kors med til at dikterer moden på verdensplan, og hans navn er anerkendt og respekteret blandt de største stjerner i verden. 

Og hvor gammel er en succesfuld mand som Michael Kors så, spørger du måske? Faktisk en del yngre, end mange tror. Michael Kors er født i 1959, hvilket vil sige, at han kun var 22 år gammel, da han i 1981 stiftede et af verdens mest anerkendte brands nogensinde. 

Michael Kors tasker - enhver kvindes drøm 

Det er i særdeleshed Michael Kors accessories kollektioner, der har opnået stor succes verden over. Michael Kors ure, punge, solbriller, smykker og tasker er noget, som de flest kvinder - og mange mænd - går og drømmer om at kunne købe en dag. Michael Kors solbriller med den genkendelige facon, hvor stellet er løftet i de øverste og yderste hjørner er en eftertragtet model, som man tydeligt kan spotte i gadebilledet om sommeren. 

Et Michael Kors ur er en populær varer blandt både kvinder og mænd. Michael Kors ure fås i en lang række forskellige styles og materialer. Er du til bling bling og et ur, man lægger mærke til, skal du vælge et Michael Kors ur i guld. Er du til et mere dæmpet look, kan du vælge et Michael Kors ur i sølv eller måske med læderrem. 

Shop Michael Kors 2017 her - Michael Kors Danmark

Køb Michael Kors accessories og modetøj til billigste pris her på Miloo. Fik et stort udvalg af Michael Kors tasker her, hvor vi har samlet sortimentet fra en lang række webshops, så du nemt kan handle online. Find også Michael Kors udsalg og gode tilbud her på siden ved at benytte vores filter. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen