minimum

spar 50%
spar 50%
spar 50%
spar 50%
Om Minimum 2017

Det danske brand Minimum blev grundlagt i 1997. Brandet startede op som en enkelt detailforretningen i Århus, der solgte modetøj fra en række danske brands. Butikken Minimum skabte dog hurtigt en forretning og udviklede sig til at blive et selvstændigt brand, som vi kender det for i dag. Allerede to år senere, i 1999, lancerede brandet sin første tøjkollektion til mænd. Herefter skulle der gå 8 år, før Minimum i 2007 udvidede brandets sortiment og introducerede sin første tøjkollektion til kvinder. 

Slidstærkt tøj til billige penge

Både Minimums tøj til mænd og kollektionerne til kvinder fremmer sin succes i en konkurrencedygtig shoppekultur ved at tilbyde kunderne sæsonaktuelt kvalitetstøj, som er til at betale. Mens en tilsvarende skjorte fra et mærke som eksempelvis Ralph Lauren i gennemsnit koster omkring 1000 kroner, ligger Minimum skjorter til en pris på omkring det halve med en udsalgspris på omkring 500 kroner. Du sparer altså typisk 50% ved at købe tøj fra Minimum, fremfor lignende designerbrands.

Det samme gælder for en Minimum kjole, som du typisk kan købe for omkring samme pris som en Minimum skjorte. De billige priser hos Minimum betyder dog ikke, at du går på kompromis med kvaliteten. Tværtimod har særligt skjorterne fra Minimum et ry for at være ekstremt slidstærke i kvaliteten. Særlig Minimum skjorten 'CHRIS', der er lavet i et kraftigt materiale af 100% bomuld, er meget populære blandt mænd, unge som gamle.

Shop produkter fra Minimum 2017 kollektionerne online her, hvor du kan finde et stort udvalg af Minimum jakkerbukser, skjorter, kjoler, toppe og meget mere. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen