Shoe The Bear

Shoe The Bear sko er fra de innovative makkerpar Thomas Frederiksen og Jakob Fuglsang står bag det århusianske brand, Shoe the Bear, der for første gang så dagens lys tilbage i 2007. Shoe the Bear er kendt for deres unikke designs, der i dag sælges i mere end 15 lande verden over. Særligt er deres designs karakteriseret ved kombinationen af det feminine og maskuline look.

Om Shoe the Bear sko

Shoe the Bear er et internationalt anerkendt brand, der til dagligt ledes af det århusianske makkerpar, Thomas Frederiksen og Jakob Fuglsang. Shoe the Bear producerer alt fra støvler og sneakers til sandaler og pumps i innovative designs, der balancerer perfekt på grænsen mellem et feminint og et maskulint look. Shoe the Bear er til dig, der vægter unikke designs, kvalitet og komfort.

Køb Shoe the Bear online hos Miloo

Brandet er lige siden dets opstart blevet belønnet med flere forskellige internationale priser for deres originale designs, og ikke mindst deres grundlæggende filosofi om, at kvalitet, komfort og kreativitet altid skal gå ”fod i fod”, når Shoe the Bear forsøger at overtage verdensherredømmet!

Shoe the Bear har flere gange vist sit værd på den internationale scene, og har opnået respekt blandt verdens bedste designere for deres interessante, nytænkende tilgang til moderne fodtøj. Alle Shoe the Bear’s kollektioner er derfor også designet i samarbejde med skiftende internationale designere, blandt andet Vivian Von Schagen, der tidligere har designet sko for både Nike, Converse og Puma, for at sikre brandets forsatte aktualitet. 

Shop tilbud fra Shoe the Bear udsalg 2017 her 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen