Soft Gallery

Lækkert badetøj fra Soft Gallery, der giver dit barn den fornødne beskyttelse mod solens stråler, når I er på strandtur. Soft Gallery har skabt en serie af swimsuits I et smart og nutidigt design og med en god pasform, så dit barn stadig kan bevæge sig frit og helt uden gener. Farverne på badetøjet rangerer fra sort og blå over orange til lyse og sarte pastelfarver og hvid.

Soft Gallery’s badetøj har beskyttelsesfaktor UPF 50+, som sikrer, at dit barn er beskyttet mod de farlige ultraviolette stråler fra solen, så I alle kan nyde en dag ved havet.

spar 20%

Det danske firma Soft Gallery

Soft Gallery lægger stor vægt på materialer af høj kvalitet til fremstilling af deres kollektion af luksus børnetøj. De viser i deres serie af badetøj til børn, at de har øje for detaljen, og at de forstår at skabe ærlige og tidløse designs med et personligt twist.

Tøjet er fremstillet i en blanding af polyester og elastan. Dette giver maksimal fleksibilitet til barnet, så tøjet uvilkårligt følger alle kroppens bevægelser og føles behagelig at have på, uanset om det er vådt eller tørt.

Serien af swimsuits omfatter forskellige designs som for eksempel de kendte badebukser og bikinier. Du kan dog også vælge hele dragter med ben, der er halvlange og ærmer, der går ned til albuen. En anden udgave er badebluser eller swim shirts med lange ærmer. Både swimsuits og swim shirts går godt op i halsen med en såkaldt turtleneck, så dit barn undgår at blive solskoldet på det øverste af brystkassen. En heldragt eller en badebluse giver også dit barn en bedre beskyttelse mod uv-stråler, end for eksempel en bikini eller et par badebukser, der kun dækker en lille del af kroppen.

Badetøjet fås til både piger og drenge. Til piger er bikinier og swimsuits holdt i sarte og lyse farver. Til drengene kommer der lidt mere fart på farverne med bl.a. en klassisk blå og sort. Flere af modellerne er dog unisex og kan derfor bruges til både piger og drenge.

Badetøjsserien fra Soft Gallery 2017

Soft Gallery badetøj med det enkle og stilrene udtryk fås til børn i alderen fra 6 måneder til 10 år.

En vigtig detalje at bemærke er beskyttelsesfaktoren. For at undgå at udsætte dit barns hud for unødig UV-stråling, er Soft Gallery’s badetøjsserie fremstillet med UPF 50+, hvilket giver en fantastisk god beskyttelse mod de farlige ultraviolette stråler fra solen. Du kan derfor med god samvittighed spare på solcremen, når dit barn bruger badetøj fra Soft Gallery med UPF 50+. Så sæt dig roligt tilbage i din solstol og nyd en dag ved havet eller i haven, mens dit barn leger i strandkanten eller ved den hjemlige sandkasse.

Det danske firma Soft Gallery med base i København så dagens lys i 2007. Visionen er at bringe kunsten i øjenhøjde med børnene, og på Soft Gallery’s kollektion af badetøj finder du derfor prints fra forskellige kunstnere. De enkle grafiske mønstre og tegninger på tøjet er resultatet af et samarbejde mellem Soft Gallery og både lokale og internationale kunstnere.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen