Den perfekte gave til hende

Den perfekte gave til hende

Den perfekte gave til hende

Vi kender det alle. Vi står og skal bruge en god ide til en gave til hende, der betyder noget for os. Hvad enten det er en vendinde, svigermor (!) eller kæresten. Men nogen gange er gode råd dyre, for hvad ønsker hun sig egentlig? 

Det er noget gange et rigtig godt spørgsmål, men heldigvis ligger løsningen lige for. Vi har spurgt Gaveinspiration.dk, hvad der vil være den bedste gave til hende, og svaret får du her. Svaret er ret ligetil: Noget hun sætter pris på, og som hun kan bruge til noget.

Nå. Så langt så godt, men hvad er det så egentlig? Det kommer helt an på, hvem hun egentlig er. For alt efter typen kan den bedste gave være noget helt forskelligt. Her har vi samlet lidt gode ideer til gaver til hende:

  • Friluftstypen - Hende kender vi alle. Hun bruger meget tid i skoven og ved stranden. Måske alene, eller sammen med sin familie. Så kan udstyr og tøj, der er praktisk være et godt valg. Det kan også være bøger om emner, der interesserer. Både om emner i naturen, eller måske en kogebog til bålstedet.
  • Shopperen - Hende er der nok flere der kender end friluftstypen. Hun sætter pris på at bruge lang tid på at finde det helt rigtige tøj, sko eller accessories. Til gengæld bruger hun måske ikke delene så meget. Så gavekort kan være et godt valg her - Måske kombineret med en praktisk basis-enhed, som alle kan bruge.
  • Småbørnsmoderen - Hun er kendetegnet ved at have rigeligt om ørerne. Lækkert tøj kan være godt, hvis det kan tåle børnegylp og spildt chokolade. Men et større hit vil være oplevelser. Enten som gavekort til hende alene, sammen med sin partner - Eller sammen med dig, hvis det er en god veninde.
  • Svigermor - Vi kommer jo nok ikke uden om det. Svigermor skal også have en gave engang imellem. Alt efter dit forhold til din svigermor kan gaven være oplevelser - Enten noget sjovt og spændende - eller noget farligt. Hvis du er lidt træt af hendes spydige kommentarer til alle familiefester kan det eksempelvis være gavekort til bungyjump, faldskærmsudspring eller måske et besøg bag kulisserne i rovdyrsafdelingen i zoo.

Uanset hvad, så hjælper det, hvis du kender personen bag, så bliver det dejligt nemt at købe en gave, som hun vil sætte pris på.

få nyhedsbrevet

Til toppen