Efterårsvejret ser gråt, vådt og køligt ud, men derfor behøver du jo ikke gøre det.

Efterårsvejret ser gråt, vådt og køligt ud, men derfor behøver du jo ikke gøre det.

Efterårsvejret ser gråt, vådt og køligt ud, men derfor behøver du jo ikke gøre det.

Efteråret bliver ikke kaldt for ”sweater-weather” for sjov. Det er tid til at forny garderoben med lækre sweaters og tykke trøjer. Strik findes i alverdens afskygninger, så der er helt sikkert noget, som passer til lige præcis din stil. Strik holder dig varm i efterårets kolde temperaturer, men det er også rigtig komfortabelt at have på og kan se super godt ud. Du kan nemt sætte noget kulør på dit outfit med en lækker sweater i en fed farve – eller holde dig til de sikre neutrale farver. 

Regn er en stor del af efterårsvejret, så derfor kan det være en god ide at eje noget regntøj. Måske tænker du nu, at regntøj bare altid er så grimt, men det behøver det bestemt ikke at være! Du kan sagtens finde noget lækkert regntøj, som ikke gør dig pinlig berørt at blive set i. Der findes en del fedt regntøj, som du vil elske at have på – og så er der bonussen i, at du ikke bliver gennemblødt, når efterårsvejret lige pludselig skifter til regn. Hvis du skal på længere ture i regnvejret, kan det være en fordel også at have noget fleece eller termo-tøj på indenunder dit regntøj, så du kan holde varmen, samtidig med at du holder dig tør.

Der er ikke noget værre end at få våde fødder i sine sko, så derfor kalder efteråret også på støvler. Gummistøvler er selvfølgelig altid en god ide, hvis man vil undgå våde fødder, og du kan altså sagtens finde gummistøvler som ikke er grimme at se på. Hvis du stadig ikke er til gummistøvler, kan du altid vælge at imprægnere støvler, så de bliver vandtætte. Støvler er et stort hit til efteråret, både fordi de er varmere end almindelige sko, men også fordi støvler kan være virkelig stilfulde.  Støvler findes simpelthen i så mange forskellige farver og styles, at det er umuligt ikke at finde et par, som bliver det næste store blikfang til dine efterårsoutfits. 

 

Selvom efterårsvejret godt kan se noget trist ud, så behøver din efterårsstil ikke afspejle det samme. Afspejl dig i stedet i de fede, brændte farver, du finder i skoven.

få nyhedsbrevet

Til toppen