Er du klar til jul og nytår?

Er du klar til jul og nytår?

Er du klar til jul og nytår?

Det er altid bedre at se godt ud langt fra, end langt fra at se godt ud – så er du klar til jul og nytår?

December måned bringer altid en masse fest og farver. Der holdes diverse julefrokoster og andre komsammener – og så er der selvfølgelig juleaften og nytårsaften. Selvom der igen i år er skruet lidt ned for det, kan man jo stadig godt gøre noget ud af sig selv, når man endelig skal afsted.

 

Er du typen, som helst ikke vil have det samme på til alle dine festligheder i december, så er der nogle små tricks til, at du ikke skal købe alt for mange helt nye sæt tøj.

 

Kjoler er meget klassiske at tage på til fest for mange kvinder. Det kan som sådan godt være svært at bruge den samme kjole til flere festligheder, hvis man ikke vil have det samme på. Men du kan ret nemt ændre udtrykket for dit outfit, selvom du har den samme kjole på flere gange. Måske bruger du første gang kjolen, som den er med et par fede strømpebukser og nogle flotte smykker til. Næste gang, kan du tage en flot blazer på dertil og nogle andre smykker og sko – så kan det hurtigt komme til at se helt anerledes ud.

 

Er du mere til nederdel eller bukser, så kan du nemt få fire forskellige outfits med fire stykker tøj! To flotte trøjer, en nederdel og et par bukser (eller to nederdele eller to par bukser), har du hurtigt fire forskellige outfits til fire forskellige fester. Du skifter bare imellem de fire dele – på den måde har du et helt nyt sæt tøj på til alle festligheder, du skal til.

 

Som mand kan du hurtigt lave et nyt outfit ved at skifte skjorten ud med en anden skjorte eller have slips på til den ene fest, uden slips til den anden og et andet slips til den tredje. Ved at have to skjorter og to slips, som kan passe til begge skjorter, har du lige pludselig seks forskellige outfits. Du kan også sagtens skifte imellem skoene til dine outfits, hvis du vil have det til at se mere forskelligt ud, end bare at skifte slips – men det behøver ikke at være svære.

 

Selvom du skal til en del forskellige festligheder i december, behøver du ikke have helt nyt tøj til det hele. Du kan med disse få tips nemt se ud som om, det er et helt nyt outfit, du har på, ved bare at skifte et stykke tøj ud med et andet. December kan godt være dyr, men det behøver ikke være alt for dyrt at se godt ud.

få nyhedsbrevet

Til toppen