Gode råd: Sådan får du råd til en ny garderobe

Gode råd: Sådan får du råd til en ny garderobe

Gode råd: Sådan får du råd til en ny garderobe

Du kender det sikkert. Du har lige set de nyeste styles fra dit yndlingsbrand, men kontoen er gabende tom, og der er ikke udsigt til en saltvandsindsprøjtning lige foreløbig. Betyder det, at du skal undvære det ene item, du har forelsket dig? Nej, ikke nødvendigvis. Vi har i denne lille miniguide samlet en håndfuld råd, der forhåbentlig kan give dig lidt på kistebunden til at investere i nye klæder.

Ryd op i dit gamle tøj, og sælg ud

Hvorfor ikke forvandle dit gamle tøj, som du alligevel aldrig bruger, til rede penge, du kan spendere på noget tøj? De fleste af os har alverdens herligheder liggende bagerst i klædeskabet, som bare venter på et nyt hjem og en stolt ejer. Vi får bare aldrig taget os sammen og sat det til salg. Find din smartphone frem, snup et par billeder og upload dem til DBA eller en af de mange Facebook-salgsgrupper og bum – så er dine annoncer kørende. Det kan være en indbringende forretning at rydde op og sælge ude, og så er der lige pludselig midler til den nye kjole eller skjorte, du har udset dig og ikke kan leve uden.

Tag et par ekstra timer på jobbet

Arbejd, arbejd og arbejd. Hvis du mangler kongens mønt til nye klæder, kan du passende prikke din chef på skulderen og spørge, om der er brug for lidt ekstra hænder de næste par uger. Det er ikke bare en oplagt måde at tjene lidt ekstra på – du lægger også en billet ind på månedens medarbejder og får en glad chef, der ved, at han/hun kan regne med dig, hvilket bestemt ikke er nogen dårlig ting. Og så gør det jo heller ikke noget, at kollegerne ser, at du tager et ordentligt slæb og hjælper dem. Det er en win-win-win.

Deltag i konkurrencer, og test dit held

Er ovenstående muligheder ikke relevante for dig, er det måske værd at teste dit held. En lang række brands eller forhandlere holder løbende konkurrencer, hvor du har mulighed for at løbe afsted med en masse lækkert kluns til nul kroner. Det kræver selvfølgelig, at du er født under en heldig stjerne, men omvendt er det værd at huske, at der jo er en eller anden heldig kartoffel, som skal vinde. Det kunne i teorien lige så godt være dig som din nabo. Der er en lang række ting, du kan gøre for at øge dine vinderchancer. For det første kan du tilmelde dig så mange konkurrencer som overhovedet muligt. Ved at deltage på kryds og tværs øger du dine muligheder for at vinde et eller andet. Det kræver en smule snilde og ihærdighed, men hvis du er en ægte fashionista, der lever på budget, kan det være forskellen mellem nyt tøj og gamle, slidte beklædningsdele. Du kan læse mere om dine muligheder for at vinde penge på lånet.dk. Vind penge, og få råd til din splinternye garderobe.

få nyhedsbrevet

Til toppen