Her er de største trends i efteråret 2019

Her er de største trends i efteråret 2019

Her er de største trends i efteråret 2019

Vi er gået ind i den sidste måned af sommeren, og selvom det kan være en lidt trist tanke, så er der alligevel noget at se frem til – nemlig de toplækre modetendenser, som vi får at se i efteråret! Herunder kan du læse om nogle af de største trends, som bliver aktuelle dette efterår, så at du kan få gjort garderoben klar til, at du kan gå de koldere måneder i møde med stil. Iblandt udvalget vil du både finde nye tendenser men også gamle kendinge, som gør et comeback. Alt i alt er der blevet lagt op til et stilrigt efterår!

 

Tern

Tern har været in i modebranchen i mange år og det stopper ikke foreløbig. Det er nemt at være med på denne trend, da ternene findes i alle afskygninger, og derfor er det en trend, der ikke er til at gå fejl af. Det er helt op til dig at finde den type tern, som falder i lige netop din smag.

 

Trenchcoats

Endnu engang er trenchcoat et hit i efterårsbilledet, da jakken er enkel, klassisk og den perfekte overgangsjakke. Trenchcoaten findes i mange varianter og er nem at style med forskellige slags tilbehør, da det er så enkel en beklædningsdel. Ved at investere i en trenchcoat er du sikret en beklædningsdel, der vil være in i mange år endnu, da intet tyder på, at den elegante jakke går af mode foreløbig.

 

Accessories

I efteråret skal du ikke vælge de mere diskrete accessories. I stedet skal du vælge de mest i øjefaldende accessories, du kan finde, da brede bælter, hatte og andre accessories, der kan være med til at give dit outfit kant, er en stor trend i efteråret. 

 

Dyreprint

Det kan næsten ikke undgås at lægge mærke til leopardprintet i modebilledet, og printet hitter fortsat. Dog vil leopardprintet blive suppleret med både zebra-, slange- og koskindsprint, og printene er ikke bare forbeholdt tøj men kan også pryde sko, tasker og andre accessories.

 

Jordtoner

Jordtoner kommer til at være et hit til efteråret, og dit look må gerne holdes i den samme afdæmpede jordtone. 

 

Print

Det kan nogle gange være lidt skræmmende at skulle mixe forskellige slags print, men det bør du kaste dig ud i til efteråret, for her er der ingen regler for, hvordan du kan mixe farver, mønstre, dyreprints og andet. Det er helt op til dig selv og din fantasi!

 

Skind

Skind er en gammel klassiker, og det er aktuelt i modebilledet igen i år. Det er mest løse beklædningsgenstande af skind, som kommer til at trende, så det kan eksempelvis være en løstsiddende skindkjole, et par løse skindbukser mm.

 

Jakkesæt

Oversize jakkesæt bliver det helt store, og det skal gerne holdes så casual som muligt, så et par flade sko som eksempelvis sneakers vil være perfekte til dit jakkesæt.

 

Kjoler

Kjoler er et vidt begreb, men pointen i det at bære kjole i efteråret er, at du kan have flere lag tøj indenunder. Du kan eksempelvis have et par bukser indenunder og så style det looket med at par fede sneakers.

få nyhedsbrevet

Til toppen