Her er modetendenserne i 2020

Her er modetendenserne i 2020

Her er modetendenserne i 2020

Ikke nok med at hele modebilledet ser vidt forskelligt ud år for år, men modetendenserne ændrer sig også hver eneste sæson. I denne artikel vil du kunne danne dig et overblik over, hvad de generelle modetendenser er for 2020, men også hvilke trends der kommer til at gøre sit indtog i foråret 2020. 

 

De generelt største modetendenser i 2020 

 

Farver

Flere farver dominerer modebilledet her i 2020, men specielt den pistaciegrønne farve (også kaldet neo mint) ses overalt. Neo mint blev allerede i slutningen af 2019 fremhævet af farvestudiet Coloro og trendbureauet WGSN, som værende den farve, der ville komme til at være den mest toneangivende farve i modeverdenen i 2020. Udover den pistaciegrønne farve så er det en stor trend at iklæde sig tøj i bløde pastelfarver. Til sidst er det også blevet rigtig moderne igen at bære beige tøj – og her snakker vi alle nuancer af beige så bare giv den gas!

 

Print

I 2020 skal man være rigtig modig, når det kommer til tøj med print. Skab noget drama i dit klædeskab med både prikker og striber men vigtigst af alt så huske at købe godt ind af tøj med tern. Tern er nemlig det print, som vi ser allermest i modeverdenen lige nu. Skotsktern, skaktern – alle former for tern fungerer! Det er selvfølgelig lidt nervepirrende at skulle bevæge sig ud i noget så vildt som tern, men bruger du det vovede print rigtigt, kan du skabe nogle enormt fede looks. Du skal bare huske ikke at overgøre det, for ellers kan du hurtigt komme til at ligne en… ja, klovn. Bogstaveligt talt.

 

Denim

Puha, endelig en trend hvor man ikke behøver være alt for modig. Denim kan de fleste nemlig være med på, da det ikke er et materiale, der skriger på opmærksomhed, og det går til det meste. Du kan spice dit outfit op med forskellige denimbeklædningsdele som en denimjakke eller bare et par helt almindelige, lækre denimjeans. 

 

Herreskjorten

Herreskjorten er ikke et splinternyt fænomen, og mange har allerede herreskjorten hængende i klædeskabet. I 2020 er mulighederne mange i forhold til herreskjorten, for det behøver ikke være den klassiske, hvide herreskjorte, du hiver ned fra hylden i butikken. Du kan nemlig også vælge en herreskjorte med et spændende print, små fede detaljer eller sågar uden ærmer!

 

 

De største modetrends i foråret 2020

 

Blazer

Blazeren, som går til alt, er in i foråret 2020, men der er ingen grund til at vælge den helt klassiske, som er tætsiddende og i en neutral farve. Vælg gerne en oversize blazer og er du modig nok så vælg en i tern.

 

Læder og lak

Læder og lak fås i alle mulige afskygninger, og du har frit valg på alle hylder. Det kan være, at du er mest til den rå læderjakke, en vovet nederdel i lak eller noget helt tredje – du bestemmer selv! Prøv at undgå det klassiske sorte læder og lak og prøv i stedet at vælge materialer i nogle spændende farver. Det vil helt sikkert kunne pifte ethvert outfit op. 

få nyhedsbrevet

Til toppen