Hold dig sund med dette sundhedsmagasin

Hold dig sund med dette sundhedsmagasin

Hold dig sund med dette sundhedsmagasin

Fashion og sundhed har mange ting til fælles. En af dem er, at de ofte går hånd i hånd, da man gerne vil have bestemt størrelse kjole eller bukser og derfor skal kunne klemme sig ned i dem. En af måderne hvorpå man kan holde sig selv i gang og finde inspiration er ved at følge med i de mange sundhedsmagasiner på nettet. Der er mange steder, du kan finde information om forskellige ting. Det kan være, du går på biblioteket, eller ser mange forbrugerserier i tv. Men der findes faktisk online portaler, der hjælper forbrugere med at undersøge en masse produkter, og de videregiver gerne den information de finder frem til. En af disse sites er en uafhængig sundhedstjeneste ved navn Doc24.dk. Her hjælpes mere end 100.000 danskere hver måned. Det er meget variabelt, hvad de hjælpes med, men udgangspunktet er som regel guides om livsstil, test af forskellige produkter eller information omkring specifikke emner.

Danmarks førende sundhedssite

En af de ting, der kendetegner sites som Doc24, er at de ønsker at være den førende informationsside indenfor for eksempel sundhed, personlig pleje og emner omkring kroppen. Selvfølgelig findes der mange flere emner på disse sider. Du kan på altid finde velskrevne artikler i et let forståeligt sprog, hvilket gør at alle kan få den information de ønsker.

Det kan være du har et barn, og du skal bruge en ny babyalarm. Her ønsker du for barnets sundheds skyld, at alarmen har en lav stråling, så dit barn påvirkes mindst mulighed. Her kan en informationsside være løsningen for dig. Bare på for eksempel Doc24 finder du over 10 artikler om babyalarmer.

Et eksempel fra en anden boldgade kunne være relaterede til sygdom. En analyse fra netdoktor.dk viser at omkring 87% af alle danskere over andre år bruger internettet til at søge på sygdomme, sundhed og kroppen. Det er derfor helt essentielt at udvikle et site, der netop fokusere på disse ting.

Professionelle skribent er vejen frem

Der er intet mere irriterende end at læse artikler med stave- og grammatikfejl. Når det udvikles et site med informationer omkring sundhed og sygdomme, der er alvorlige emner, er det derfor vigtigt at bruge professionelle skribenter. Hos Doc24 bliver alle artikler godkendt af professionelle som for eksempel en Ph.d. fra Københavns Universitet. Dette styrker klart validiteten af den information, du læser på siden.

 

Desuden bør professionelle sider ikke modtage en masse tilskud eller støtte fra private fonde, der kan påvirke indholdet i artiklerne. Dette forsøger siderne også at undgå. I stedet oplever du på de enkelte artikler og indlæg, er der undervejs er nogle annoncer. Dette er krævet for at siderne kan finansiere deres eksistens, uden at modtage tilskud fra private. Du får således artikler, der ikke er påvirket af kommercielle vinkler. Dette giver dig mere troværdige tests du kan regne med. Når du næste gang skal ud og vælge babyalarm eller købe ny romaskine kan du bruge sidens tests til hjælp. Ligeledes kan du få en masse information om diverse sygdomsforløb, og nye metoder til for eksempel at fryse fedt væk.

få nyhedsbrevet

Til toppen