Sammensæt det helt rigtige festoutfit

Sammensæt det helt rigtige festoutfit

Sammensæt det helt rigtige festoutfit

Mange kan nikke genkendende til et tilbagevendende problem, når man skal til en festlig begivenhed - tøjkrisen. Ofte føler man, at det festtøj, som man efterhånden har brugt en del gange, er begyndt at være lidt kedeligt, eller også er tøjet for slidt. Dette kan være tegn på, at det er på tide at forny garderoben, og mulighederne er mange, når det kommer til at sammensætte et flot outfit til festen. Herunder finder du nogle ideer til, hvordan du kan sammensætte dit festoutfit. 

Til kvinden 

Det klassiske kjolelook

En flot kjole er altid en sikker vinder, når det kommer til festlige sammenhænge, og de findes i alle afskygninger. Vurder selv om du er mest til en kjole med korte eller lange ærmer, og om kjolen skal være lang, midi eller kort. Den klassiske ”lille sorte” går aldrig af mode, men det kan være en god idé at prøve noget nyt, hvis det er den, man altid tyer til. Prøv i stedet noget med farver eller et flot mønster.

Blazer og top/t-shirt

Går du efter et lidt mere casual festlook så prøv at kombinere en blazer i en afdæmpet farve med en top i en mere frisk farve. Kontrasten gør looket interessant, og du kan matche blazeren og toppen med enten en fin nederdel, et par jeans eller et par habitbukser, som er lidt mere formelle. Kombiner gerne looket med nogle flotte smykker, som gerne må være lidt iøjefaldende, da looket ellers er meget afdæmpet. 

Til manden 

Det stillede jakkesæt

Man går aldrig fejl af et flot jakkesæt, men det er vigtigt, at jakkesættet passer i målene, således at du ikke ”svømmer” i det, eller at ærmehullerne sidder næsten helt oppe ved albuerne. Det klassiske jakkesæt kan gøres lidt mere interessant ved at vælge en mønstret skjorte til at have indenunder, men du kan også vælge at lade habitjakken ligge derhjemme og køre den lidt mere afslappede stil med kun skjorte og habitbukser. 

T-shirt og jeans/chinos

Skal det være casual men stadig festligt, så kan en simpel t-shirt og et par jeans med slim fit eller et par af de populære chinos være sagen. Har kan man i stedet sætte fokus på skoene, som kan være et par loafers eller den klassiske herresko, som er på mode. Et stilet bælte og et flot herreur når man også rigtigt langt med, når et simpelt look skal gøres mere festligt. 

 

Står du og skal til en festlig begivenhed, og er pengene der ikke lige til nyt tøj i denne måned? Så kig forbi Digitalafbetaling.dk og undersøg dine muligheder for at købe det perfekte festoutfit med finansiering. Klik her og læs mere: Tøj på kredit

få nyhedsbrevet

Til toppen