Skechers - perfekte til arbejdssko

Skechers - perfekte til arbejdssko

Skechers - perfekte til arbejdssko

Er du en af dem, der tilbringer mange timer i dine arbejdssko hver dag - Så ved du, at det rette fodtøj er noget af det vigtigste. Derfor skal man ikke bare vælge det første det bedste på hylden, men gå efter sko og sandaler, der er bygget til mange timer på fødderne.

Et af de mærker, der i høj grad bliver valgt af nogle af de travleste fødder er amerikanske Skechers. De er kendt for både sko, skechers sandaler og fodtøj til udendørs brug. 

En af de butikker, der har opdaget Skechers popularitet er Sygeplejebutikken, hvis kunder typisk er nogle af dem, der er flest timer på fødderne i løbet af en arbejdsdag. Det var et helt naturligt valg for sygeplejebutikken at tage Skechers ind i sortimentet.

En af de features, der gør sketchers velegnet til sygeplejerskerne er det patenterede skum, skechers memory foam, som hælen er udført af. Den bevirker, at foden ikke belastes så hårdt, og faktisk kan virke godt hvis du lider af hælsporer eller andre gener som følge af mange timer på benene.

Skechers har det hele: Høj komfort, stødabsorbering og ikke mindst en byggekvalitet, der holder til mange timers brug. Så du kan være sikker på, at dine skechers holder til mere end de første par uger. Skechers sko og sandaler er ganske enkelt et godt valg til lange arbejdsdage.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen