Tips til at style din strikketrøje

Tips til at style din strikketrøje

Tips til at style din strikketrøje

De danske vintermåneder kræver gerne en god striktrøje, så man kan holde varmen. Og varmen skal man holde på i vintermånedernes kulde! En god striktrøje er derfor vejen frem – det eneste problem er, at en strikketrøje godt kan få én til at se lidt slasket ud. Her får du et par tips til at style din strikketrøje, så du ser godt ud i vinterens kulde.

 

Striktrøje med stramme jeans

Du kan nemt style din striktrøje med stramme jeans. Striktrøjer sidder ofte løst, fordi de skal være varme og hyggelige. Ved at sætte dem sammen med et par stramme jeans, beholder du noget facon i dit outfit. På denne måde virker dit outfit ikke slasket, men du har stadig en hyggelig og varm striktrøje på.

 

Striktrøje nede i bukserne

Vil du gerne style din striktrøje med et par løse bukser, som for eksempel mom-jeans, kan du sætte striktrøjen løst ned i bukserne. På denne måde har du stadig noget facon, selvom du har løst tøj på. Du kan med fordel tilføje et fedt bælte, som giver outfittet lidt mere kant.

 

Striktrøje med nederdel

Vil du gerne have nederdel på til din striktrøje, så kan du sagtens gøre det. Tager du en stram nederdel på, kan du med fordel lade striktrøjen hænge løst, da du får noget facon med nederdelen. Tager du en mere løs nederdel, som for eksempel en skaternederdel, så kan du med fordel sætte striktrøjen ned i nederdelen for at få noget mere facon og fremhæve din talje. 

 

Striktrøje over kjole

Har du en kjole, som er for kold til at have på i vintermånederne, kan du med fordel tage din striktrøje på udenover. Her tilføjer du noget varme til kjolen, samtidig med at du gør den mere afslappet og hverdagsagtig. Sætter du striktrøjen over en stram kjole, beholder du stadig noget facon i dit outfit – præcis som med de stramme jeans. 

 

Striktrøje over skjorte

En fed måde at style en striktrøje på, er at sætte den over en skjorte – eller en snydekrave. Kraven udover halsudskæringen på striktrøjen giver virkelig outfittet et mere professionel udseende, da striktrøjen kommer til at virke mindre afslappet. 

 

Striktrøje med halskæde(r)

Mener du stadig, at din striktrøje virker for afslappet til at du kan bruge den på arbejde eller lignende, så kan du med fordel sætte en eller flere halskæder til den. På denne måde giver du noget ”bling” til et ellers afslappet outfit. Halskæder kan hurtigt få outfittet til at se mere eksklusivt ud, så på denne måde kan du sagtens have en striktrøje på, når du skal i byen eller ud at spise. 

få nyhedsbrevet

Til toppen