Tøj der ikke kun er smart at se på: Få en bedre kropsholdning og undgå smerter og spændinger med Anodyne

Tøj der ikke kun er smart at se på: Få en bedre kropsholdning og undgå smerter og spændinger med Anodyne

Tøj der ikke kun er smart at se på: Få en bedre kropsholdning og undgå smerter og spændinger med Anodyne

Har du problemer med smerter i nakken, ryggen eller skuldrene på grund af dårlig kropsholdning? Så kan du godt glæde dig over, at der findes holdningskorrigerende tøj, som både kan hjælpe dig til at få en bedre kropholdning, og som samtidig ser utroligt smart ud. Det er virksomheden Anodyne, som står bag det smarte holdningskorrigerende tøj, og tøjet findes både til mænd og kvinder og i et væld af flotte farver. 

Behageligt og funktionelt holdningskorrigerende tøj

Teknologien bag det holdningskorrigerende tøj hedder NeuroBrand. NeuroBand-teknologien er inspireret af kinesiotape, og designet spejler musklernes sammentrækninger og eftergivende egenskaber. NeuroBands er ikke-elatiske paneler i tøjet, og i Anodynes holdningskorrigerende trøje, Posture Shirt, løber der fem NeuroBands langs ryggen. Disse fem paneler er med til at støtte, aktivere og stimulere musklerne i ryggen og i skuldrene. Panelerne gør, at der forekommer et træk i skuldrene, som minder kroppen om, at den skal rette sig op, hvilket resulterer i en bedre kropsholdning. Tøjet fra Anodyne er fremstillet af spandex, polyester og nylon, hvilket gør det yderst slidstærkt, åndbart, og samtidig gør det, at elasticiteten i tøjet bevares selv efter lang tids brug. Derudover gør materialemixet tøjet utroligt behageligt at bære. Selvom tøjet er flot i sig selv, så kan du sagtens tage Anodyne tøjet ind under noget af dit andet tøj. Du kan eksempelvis sagtens have Anodyne Posture Shirt på under en skjorte eller en bluse.

Holdningskorrigerende tøj både til hverdagsbrug og træning

Det holdningskorrigerende tøj fra Anodyne er ikke kun beregnet til hverdagsbrug men kan også sagtens bæres, når du træner. Tøjet er som sagt fremstillet af materialer, som gør det åndbart, og Anodyne’s Posture Shirt har også PowerMesh-paneler, som løber parallelt med trøjens NeuroBands. PowerMesh-panelerne består af let og elastisk materiale med lufthuller, som medvirker til at gøre trøjen både åndbar og behagelig at bære. Trøjen har også fået en antimikrobiel beskyttende behandling, hvilket gør den svedtransporterende, og derudover bliver lugtgener grundet sved også minimeret. Dermed er Anodyne’s Posture Shirt faktisk perfekt til træningen, da den stadig vil være behagelig at bære, selv når du sveder.

Prøv Anodyne’s veste hvis du har problemer med vedvarende smerter

Anodyne producerer dog ikke bare holdningskorrigerende tøj men også andre produkter, som kan hjælpe med at forbedre ens kropholdning og minimere smerter. Eksempelvis producerer Anodyne også holdningskorrigerende veste. Der findes to varianter af disse veste i Anodyne’s sortiment nemlig Mylign Pro og SpinalQ Pro. Disse veste kan specielt anbefales, hvis du har problemer med en gammel skade, gigt eller andet, som forårsager vedvarende smerter. 

Anodyne – et godkendt hjælpemiddel

På trods af at andre virksomheder hævder at producere tøj, der er holdningskorrigerende, så er det altså kun Anodyne’s holdningskorrigerende tøj, der er registreret, som værende medicinsk udstyr og derfor er det også på listen over godkendte hjælpemidler i Danmark. Derfor bør du ikke lade dig lokke af billige alternativer til Anodyne’s produkter, som højst sandsynligt ikke kan give dig de resultater, de lover.

 

Er du interesseret i Anodyne’s produkter så hop ind på deres hjemmeside her eller tag et kig på vores udvalg af Anodyne’s holdningskorrigerende tøj lige her. Brug koden ANODYNE15 og få 15% rabat på dit køb! 

få nyhedsbrevet

Til toppen