Cardigans

En cardigan har ikke kun én funktion - den har mange. Cardiganen kan være din redning ud over sommerkjolen en sommeraften, hvor solen er gået ned, og du gerne vil nyde sommeraftenen til fulde. Her kan en tynd cardigan være lige sagen, mens du sandsynligvis har brug for en tykkere cardigan om vinteren. Når efteråret vinder frem, vælger man ofte at iklæde sig bløde, lækre cardigans i kashmir eller uld, så man rigtigt kan holde varmen. Hos Miloo finder du blandt andet cardigans i bomuld, uld, kashmir og polyester, så du kan altså finde en sæsonpræget cardigan - eller finde en, der passer til alle sæsoner.

Vi har cardigans, der matcher din garderobe

Vi har cardigans, der matcher enhver kvindes stil, uanset om du har brug for en cardigan til et par jeans og en top, som tilbehør til din kjole eller som pullover til din skjorte. En cardigan kan købes i fremtrædende farver og dermed pifte de outfits op, du allerede har i skabet. Men en cardigan kan også købes som en matchende tøjdel, der passer specifikt til et par bukser eller en nederdel, du har liggende i skabet. Mange brands vælger også at designe sæt, hvor cardiganen spiller en stor rolle, og med et par matchende bukser til din cardigan kan du hurtigt komme til at ligne en milliard. Cardigans til kvinder og mænd kan også bruges sammen med en skjorte. Det er et traditionelt look til herrer at tage en skjorte på og sætte en pullover eller en tilknappet cardigan til, når vinteren tager over. Men dette look er også blevet moderne for kvinder, der gerne vil have et råt og sofistikeret look.

Cardigans til alle behov

Cardigans kan fås i lige så mange forskellige former og farver, som der findes kvinder i verden. Og gudskelov for det. Der er ikke noget bedre end at finde lige den cardigan, man har gået og forestillet sig, for det er et stykke tøj, man kan bruge til alt. Derfor har vi udvalgt et stort sortiment af cardigans, så der helt sikkert er en (eller mange), du falder for.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen