Øreringe

Piercinger er for det meste noget, der hører voksenalderen til. Det gælder dog ikke helt de klassiske huller i ørerne, som mange børn - i særdeleshed piger - får lavet allerede i en tidlig alder. At unge piger og drenge allerede mens de er i pre-teenagealderen, får lavet huller i ørerne, betyder også, at de fleste lynhurtigt vænner sig til at gå med øreringe til hverdag og nærmest føler sig nøgen, hvis de en dag glemmer at tage øreringe på. Mange vælger af samme grund at sove med sine øreringe på. Mens disse personer ofte har ét par øreringe, som de foretrækker og kun køber nye, når de gamle trænger til at blive skiftet, findes der også de typer, som elsker at have mange øreringe i spil på en gang, og som skifter dem hver eller hver anden dag. Disse typer er typisk de samme, som generelt går meget op i at benytte et stor udvalg af accessories som et middel til variation i looks og outfits. 

Her hos Miloo mener vi, at det er disse typer, der har fat i den lange ende! Man kan nemlig ændre og opdatere sin garderobe ganske billigt og ubesværet, hvis man fylder godt op i sit udvalg af accessories - ikke mindst øreringe. Øreringe er nemlig super anvendelige og kan nemt pifte et outfit op - det gælder bare om at have et bredt udvalg i smykkeskrinet, både hængeøreringe og stiftøreringe.

Her i kategorien finder du et velassorteret udvalg fra alle vores tilknyttet smykke-webshops, så du har mere end rigeligt at vælge mellem, når du går på jagt i vores øreringesortiment. Med det store udvalg, som indeholder en masse forskellige designs og stilarter, har du mulighed for at skabe forskellige looks i massevis. Find dine favoritter blandt et stort udvalg af øreringe med sten, øreringe i guld, sølv eller måske i et oxideret look. Uanset om du foretrækker et klassisk look med enkle øreringe, der kan bæres til enhver anledning, som eksempelvis udvalget fra Pernille Corydon og LULU BADULLA, eller om du foretrækker de mere pompøse og særegne øreringe med fjer, sten, glimmer, glitter og detaljer, som eksempelvis dem fra Dyrberg Kern og Ivy Revel, så finder du helt sikkert noget, du kan bruge, i den her kategori med øreringe til både hverdag og fest, dag og nat.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen