Punge

spar 15%

MobilePay og Swipp. Fremdriften af Smartphones og mobilbetaling har gjort betalingsmulighederne endnu mere alsidige og behovet for kontantbetaling endnu mindre, end det i forvejen var. Hos de fleste er kontanter i pengepungen derfor en sjældenhed, særligt hos den unge forbruger, der er vokset op med disse nye digitale muligheder. Det betyder dog ikke, at pungens brugsfunktion helt er forsvundet. Den bruges nemlig stadig i høj grad til at holde styr på diverse betalingskort, klubkort, rabatkort, studiekort, kørekort osv., som forbrugerne kan få brug for, når de er på farten. Derforuden er en pung en lækker accessory, som af mange kvinder også bruges til at holde styr på diverse småartikler, som ellers bare ville ligge løst og rode rundt i tasken - heriblandt førnævnte Smartphone, læbestift, lipgloss, hårelastikker osv.

At Smartphones har indtaget en central del af manges hverdag ses også i nyere designs af punge, hvor kombinationen af pungens klassiske lommer til kort kombineres med et mobilcover, som kan beskytte mobiltelefonen. Det ser vi blandt andet på et udvalg af modeller hos populære brands som Decadent og Michael Kors, der både har modeller til mænd og kvinder.

Pungen er en fed accessory, der kan fås i et utal af varianter, designs og størrelser her på Miloo.dk. Klik dig igennem en verden en feminine, klassiske, smarte og lækre punge i både store og små størrelse og i forskellige materialer og kvaliteter. Tag eksempelvis et kig på de lækre læderpunge fra Belsac eller de mønstrede fra by Malene Birger.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen