Ringe

I modsætning til tidligere, hvor det blev bemærket med det samme, hvis en kvinde havde en ring på fingeren, er fingerringe i dag så meget mere, end blot et symbol på to mennesker, der har indgået et giftemål. Fingerringe fungerer i lige så høj grad som en fin accessory, der kan bruges til at skabe et feminint, smart udtryk ved dit outfit og fuldende det ned til mindste detalje. Og fingerringen må netop siges at være mindste detalje. Den kan nærmest ikke fylde mindre, hvilket måske er en af grundene til, at den typisk passer til alt. En fingerring kan skiftes ud på lige fod med alle andre smykker, men selvom ringen som statussymbol på et vedblivende ægteskab i dag ikke er ligeså aktuelt som tidligere, så er en fingerring for de fleste en accessory, de har på hele tiden. Derfor er det også ekstra vigtigt, at du finder en, der passer til dig og din personlighed.

I modsætning til de fleste andre accessories, findes fingerringe i forskellige størrelser og skal derfor tilpasses personen, der skal bære den, på en anden måde, end et tørklæde, en taske, en hue eller lignende skal. Derforuden findes der en lang række forskellige design og stilarter, du kan vælge mellem. Hvis du er mest til fyldige fingerringe skal du vælge et brand som Dyrberg Kern eller Sif Jakobs. Er du til diskrete, feminine fingerringe kan du vælge et brand som Jane Kønig eller Pernille Corydon. Kan du bedst lide perler og sten, skal du tage et kig på fingerringene fra Carré Jewellery og Anne Black.

Udvalget af fingerringe til kvinder og mænd er meget bredt her på Miloo.dk med sortimenter fra en lang række forskellige danske webshops og populære brands. Tag et kig her på siden og lad dig blive inspireret til dit næste køb.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen