Rygsække

Den kreative designer bag det danske brand Belsac har udtalt: Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal elske den for evigt på grund af funktionaliteten. I de fleste tilfælde er dette udtryk sandt, men når det kommer til valget af en ny rygsæk, er det dog i mindre grad designet, der spiller en afgørende rolle. 

Forbrugeren af skoletaske eller rygsæk er oftest langt mere rationel, når de skal vælge en ny model. En rygsæk skal nemlig først og fremmest være praktisk. Der skal eksempelvis være plads lidt af hvert, til når du skal på farten: computer, mapper, penalhus og ikke mindst madpakke og drikkedunk! Selvom en rygsæk sjældent bliver et modefænomen, skader det dog ikke at finde et smart model, som passer til din stil. Der er eksempelvis stor forskel på, om du vælger en sportsmodel fra North Face eller en hipstermodel fra Fjällräven. Her i kategorien kan du finde lidt af hvert inden for rygsække - tilfælles har de alle deres praktiske formål. 

Ergonomiske råd til køb af skoletasker til børn

I denne kategori finder du også en række smarte skoletasker til børn. Her handler det i høj grad om taskens udseende! Børn falder nemlig ikke for det praktiske formål ved tasken, men derimod for taskens look. Derfor må du som forældre sørge for at hjælpe dit barn med at finde den rigtige og mest praktiske skoletaske, når det er tid til en ny. 

Heldigvis er de store brands inden for skoletasker til børn, såsom Ticket to Heaven og Ergobag, i dag yderst opmærksomme på de ergonomiske standarder, som taskerne gerne skal besidde. Derfor er de fleste skoletasker udvikling med et ergonomisk fokus, som har til formål at skåne dit barns ryg. Der er dog stadig nogle punkter særligt i forhold til skoletasken størrelse, du som forældre skal være opmærksom på, når du skal hjælpe dit barn med at finde en ny skoletaske:

1. Skoletasken må ikke være bredere end barnets ryg

2. Skoletaske skal gerne flugte med barnets ryg. Det vil sige, at den helst skal sidde tæt til ryggen, så man undgår, at tasken "trækker" barnet bagud og overbelaster ryggen

3. Tasken må ikke gå ned over barnets numse. 

4. Vælg en taske med hård ryg og spænde foran, så tasken vægt fordeles.

5. Pak tasken rigtigt: det tungeste indhold tættest på ryggen. 

Hjælp dit barn med at finde det flotteste og bedste skoletaske med højest ergonomisk støtte her på siden, hvor vi har samlet skoletasker og rygsække i bedste kvalitet fra vores tilknyttede webshops, så du nemt kan finde dit barns favorit til den billigste pris. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen