Billi Bi

Billi Bi er et skobrand, der har specialiseret sig i kvalitetssko til kvinder. Godt håndværk, gode materialer og kreative designs er nogle af de nøgleord, som beskriver brandet bedst muligt. Billi Bi's sortiment ligger ikke i den billigste ende af prisskalaen, men bestemt heller ikke i den dyreste, med en gennemsnitlig udsalgspris på omkring 1000 kr. for et par Billi Bi støvler eller sko i bedste kvalitet. Køber du et par Billi Bi støvler eller et par Billi Bi sko, holder de til gengæld i flere sæsoner - så pengene er hurtigt tjent ind igen.

spar 30%
Loafer Velvet
1199,00 839,00 kr
spar 30%
spar 30%
spar 30%
Loafers
1299,00 909,00 kr
spar 30%
spar 30%
Ruskindsboots
1599,00 1119,00 kr
spar 30%
spar 30%
Sandal
1299,00 909,00 kr
spar 40%
Sandal
999,00 599,00 kr
spar 30%
spar 30%
spar 30%
spar 30%
Ruskindspumps
1099,00 769,00 kr
spar 30%
spar 30%
spar 30%
spar 30%

Det kan betale sig at købe kvalitet - Billi Bi

Det kan i det hele taget være en rigtig god idé at prioritere kvaliteten af de sko og støvler. Selvom du skal betale en lidt højere pris for et par sko eller støvler i en god kvalitet, så holder de nemlig ikke blot længere, end et par tilsvarende billige. Kvalitetssko og i det hele taget godt fodtøj er også med til at sikre en god holdning, og at din ryg og krop kan holde hele livet. 

Billi Bi lancerer nye kollektioner to gange om året:

  • En vinterkollektion, hvor du kan shoppe det bedste af det bedste inden for vinterstøvler med fór og støvler uden fór, samt ankelstøvler, sneakers og andre lukkede sko.
  • En sommerkollektion, hvor brandet har sørget for, at du også kan købe flotte pumpssandaler med hæl eller uden hæl, klipklapper og lignende sommersko i god kvalitet og flot design. 

Hvor kommer Billi Bi fra? 

Billi Bi er i modsætning til, hvad mange tror, et dansk brand. Skovirksomheden startede tilbage i 1936, da ægteparret Søren og Evelyn Friis begyndte at designe producere sko til børn i en stald i det gamle Norvest-kvarter i København. Få år efter begyndte de også at designe og producere sko til kvinder, hvilket hurtigt blev til en stor succes. Brandet kaldte de Fransi, som i 1988 blev ændret til selskabet Fransi A/S.

De første skridt i retningen mod det brand, som vi kender brandet, Billi Bi, for i dag, blev taget allerede i disse år. Det var dog først, da parrets barnebarn, Carsten Friis, i 1989 indtrådte i virksomheden, at der for alvor kom vind i sejlene hos brandet. I 1993 skabte Carsten Billi Bi som et sub-brand til Fransi. I dag er Billi Bi det bedst sælgende brand i Fransi-koncernen. 

Fakta om Billi Bi:

  • Billi Bi er i dag hovedbrandet hos det originale Fransi A/S.
  • Navnet Billi Bi er inspireret af den franske muslingesuppe ved samme navn, som var Carstens livret.
  • Den franske restaurant, der første gang kreerede suppen Billi Bi, var den første til at modtage tre Michelinstjerner.
  • At Carsten lod sig inspirere af sin livret Billi Bi og restauranten, der serverede den for ham, skyldes, at han ønskede at opnår samme resultat med sit skobrand - at blive det bedste i verden. I dag er Billi Bi et af de mest anerkendte skobrands til kvinder i Danmark.

Shop sko og støvler fra Billi Bi udsalg hos Miloo her. Vi holder dig altid opdateret på de bedste og nyeste tilbud fra Billi Bi.

Er du til Billi Bi eller Billi Bi Ankelstøvler? Så er du måske også til: Ganni, Shoe the Bear og Vagabond.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen