Bundgaard

Bundgaard gummistøvler er elsket af alle børn. Og måske skyldes det netop, at børn elsker at lege ude, - og regnvejr og ikke mindst vandpytter er altid et hit. Bundgaard gummistøvler er både flotte, bløde og vandtætte, og de fås i et utal af farver, så dit barn selv kan vælge sin yndlingsfarve eller netop den støvle, som passer godt til barnets regntøj. Bundgaard leverer gummistøvler af en rigtig god kvalitet, og det er det perfekte fodtøj til dit barn, når der skal leges med kammeraterne i vådt eller fugtigt vejr. Kig en tur rundt i webshoppen og vælg de flotteste gummistøvler.

Bundgaard fremstiller sine gummistøvler af blødt naturgummi, som gør støvlerne bløde og lækre at bruge. Støvlerne har desuden et godt hælgreb, og formen sikrer, at der er god plads til alle tæerne. Bagpå støvlen er der monteret et langt refleksbånd, så dit barn bliver mere synlig i trafikken.

Gummistøvlerne fås i et væld af farver. Den helt klassiske til både piger og drenge er den postkasserøde støvle. Den har sin helt egen status og passer godt til næsten alt tøj og regntøj. Men hvor der tidligere var et begrænset udvalg af farver i gummistøvler, kan man i dag finde næsten alle farver. De rangerer bredt fra gul, lilla og lyserød, som helt sikkert er meget populære hos pigerne, - og til mere dæmpede farver i grå, grøn og sort. Er dit barn mere til mønstre end til ensfarvet, findes der også gummistøvler, som har print af forskellige slags og i forskellige farver.

Mens nogle børn bedst kan lide at have fodtøj, som ligner kammeratens, synes andre bedst om at have sin helt egen stil og farve, så de nemmere kan lokalisere sine egne gummistøvler i mængden af støvler i børnehaven. Med Bundgaard gummistøvler er der så mange muligheder, at ethvert behov skulle kunne opfyldes.

 

Bundgaard gummistøvler er det perfekte valg af fodtøj, når man skal være ude i al slags vejr. Så længe man kan holde sine fødder varme og tørre, vil de fleste børn gerne lege ude. Vandpytter har nok altid været et kæmpe hit blandt børn, men det bliver kun ved med at være sjovt, hvis man har gummistøvler på, så vandet ikke kommer ind til tæerne. Og hvem elsker ikke at gå i strandkanten ved havet eller fjorden og samle småsten og muslinger op? Måske har dit barn et lille fiskenet med også, så kan der nemt gå et par timer i vandkanten med at fange småfisk og krabber.

Gummistøvler er hurtige og nemme lige at hoppe i, og så kan legen hurtigt flytte sig til det udendørs. Selv i sommervejr kan mange børn godt lide at løbe rundt med bare tæer i gummistøvler, og bliver de for varme at have på, er de lette og hurtige at sparke af igen, uden at legen forstyrres.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen