Ganni

Det danske brand, Ganni, har på kort tid taget den danske såvel som internationale modebranche med storm. Brandets ikoniske kjoler, feminine strik og mønstrede skjorter er ikke til at undgå at få øje på i gadebilledet og på stativerne rundt omkring i de danske tøjbutikker. Ganni er til dig, der elsker lækker kvalitet og unikke designs, som kan bruges til enhver lejlighed og i mange år.

Ganni især popularitet blandt unge kvinder

Ganni kjolerne: Det er i særdeleshed Gannis kjolekollektioner, der har fået kvinder verden over til at finde dankortet frem. Der er bare noget helt særligt og unikt over brandets kjoler, som er smarte, smukke, cool og feminine på én og samme gang. Kjolerne fra Ganni ligner ikke alt det andet, der er på markedet lige nu - og det er et kæmpe plus i en verden, hvor de fleste gerne vil skille sig ud fra mængden.

Ganni skjorter: I samspil med Gannis kjolekollektioner lancerer brandet altid en tilsvarende skjortekollektion, der holdes i de samme materialer og prints som kjolerne. Er man ikke til fine kjoler, kan man i stedet med fordel kombinere de lettere feminie skjorter med et par slidte jeans for et mere råt look. Typisk vil man ligeledes kunne købe matchende bukser, så skjorten kan kombineres til et helt sæt, hvis man er til det.  

En kimono fra Ganni: Omkring 2014 gik kimonoen fra at være noget, som man tager over sig, når man står op om morgenen og slentrer ud til kaffemaskinen i køkkenet, til at være noget, som man havde på, når man skal i byen eller på job. Kimonoer skal i højere grad betragtes som kjoler i dag. Med en top og et par bukser indenunder, kan den spændes i taljen og fungere som en afslappet kjole. Tilsæt et par stilletter og du er klar til at male byen rød. Mange bruger ligeledes en kimono som en tynd cardigan på mindre kolde dage, når outfittet trænger til at blive piftet op. Ganni var firstmover inden for kimono-moden med sin Ganni Kimono Dress

Ganni sko og støvler: Hvad mange ikke ved er, at Ganni også forhandler sko og støvler til kvinder. I særdeleshed er Ganni's Chelsea boots, sko med leopard print og støvler i ruskind populære modeller.  

Originalitet der kan spottes på lang afstand

Det danske brand, Ganni, blev lanceret ved årtusindeskiftet i et kreativt miljø i det indre København. I dag bygger brandets grundlæggende fundament på dets kreative direktør, Ditte Reffstrups, passion for modetøj i personlige designs og karakteristiske mønstre, så man ikke er i tvivl, når man ser et produkt fra Ganni. Ganni prioriterer det enkle design, der kan bæres til enhver anledning. Tøjet er således hverken for fint til hverdagsbrug eller for ordinært til festlige lejligheder.

GANNI var prisvindende brand 2014

Ganni har om nogen ramt et efterspurgt produktdesign og en bred målgruppe, unge som gamle, der nyder godt af de ting, som Ganni kan. Særligt siden Ganni i 2014 vandt prisen for årets danske brand ved den danske prisuddeling, Elle Style Awards, er det gået støt fremad for deres offentlige brandimage og deres internationale butiksudvidelser.

I dag findes der tilsammen 18 Ganni-butikker i henholdsvis Danmark, Norge og Tyskland, mens brandet er repræsenteret i mere end 400 butikker i 20 forskellige lande verden over.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen