GANT

Sortimentet fra GANT RUGGER har ændret sig meget siden brandet startede for mere en 65 år siden, men en ting ændrer sig aldrig: den gode kvalitet og det klassiske design. Men så få ændringer så muligt og uden at gå på kompromis med materialer og kvaliteter, opdaterer og tilpasser GANT sine tøjkollektioner til tidens trends og mode. 

spar 40%

GANT og GANT RUGGER i korte træk

GANT er et brand, hvis historie går helt tilbage til 1949. Dengang omhandlede GANT-historien en skjorte-kollektion til mænd, som med tiden har udviklet sig til omfattende sortimenter til både mænd og kvinder. I dag kan du handle alt fra GANT skjorter og GANT jakker til GANT ure og GANT sko

Kvalitetsmærket - G'ets historie

Høj kvalitet var fra start en vigtig del af GANT's brandstrategi. Så vigtig, at brandet i 1950'erne udviklede sit eget kvalitetsstempel, som man den dag i dag kan se på alle brandets styles - en lille diamant med bogstavet "G" nederst på produktet. Mærket skulle sammen med forhandlermærket fungere som en kvalitetssikring for kunderne. 

Se det fulde GANT udsalg og sortiment her hos os, hvor vi har samlet kollektionerne fra flere forskellige webshops, så du nemt kan finde det, du søger, til de bedste priser online. 

Er du vild med GANT? Så vil du måske også synes om: Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Tiger of Sweden og DAY Birger et Mikkelsen

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen