Green Comfort

Sandaler, sko og hjemmesko fra Green Comfort er som navnet antyder noget, der har med komfort at gøre. Green Comfort sko udmærker sig nemlig ved brug af EnergySole™-teknologien, som gør skoene usædvanligt behagelige at have på. Virksomheden har en omfattende kollektion af fodtøj til både børn, kvinder og mænd. Tag et kig omkring på siden mellem alle de forskellige sko og vælg dem, du synes bedst om. Der er en stor variation i både farver og designs, så der er noget for enhver smag. Og her behøver du ikke gå på kompromis med designet, da de alle er supersmarte.

spar 30% emærket
spar 30% emærket
spar 30% emærket
spar 30% emærket
spar 30% emærket
spar 30% emærket
spar 30% emærket

Virksomheden Green Comfort så dagens lys i 1994.

Ud fra en grundidé om at skabe en sko, der både var smart og moderne men uden at gå på kompromis med komforten, startede Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose Green Comfort, som i dag har hovedsæde i Randers.

Brandet har efterhånden slået sit navn fast, men virksomheden vokser stadig, og en konstant udvikling er altid i gang i en stræben efter at skabe den ultimative perfekte sko.

EnergySole™-teknologien har gjort det muligt at skabe en sko med en usædvanlig god komfort til stor glæde for alle Green Comforts kunder. 

Green Comforts sko, det er sko til alle

Green Comfort har en omfattende kollektion af fodtøj, som henvender sig til kvinder såvel som til mænd og børn. Der er for eksempel de altid populære sneakers, som nærmest er alle mands eje. Sneakers kan bruges både til hverdag og på arbejde, og de er altid smarte sammen med et par cool jeans eller til en nederdel. Yderst behagelige at have på er de også, og der er mange lækre designs at vælge mellem. Hos Green Comfort behøver du ikke gå på kompromis med komforten for at få nogle smarte sneakers, da virksomhed har fuldt fokus på både komfort og udseende. Firmaet udvikler hele tiden nye designs ud fra tidens trends, så deres sko altid er oppe på beatet med hensyn til farver og detaljer.

Også Green Comforts sandaler er kendt for deres gode komfort og lækre designs. Her finder du også et stort og afvekslende udvalg. Der er sandaler med brede remme, som kan spændes godt fast omkring foden, så du ikke behøver bekymre dig om, hvordan fodtøjet sidder, når du er på længere gå- eller vandreture. Sandalerne med smallere remme sidder også godt og sørger for en god komfort, når du er på farten. Har du mere brug for sko, du lige kan hoppe i i en fart, så er de åbne sandaler det bedste bud. Både når det gælder sko og sandaler har Green Comfort et stort udvalg af farver, så du kan finde det, du synes, der passer bedst til årstiden. 

Slutteligt har Green Comfort også en serie af hjemmesko. De er lavet af den skønneste uld, så med sådan et par på fødderne er du sikker på at kunne holde varmen uanset, hvor fodkoldt det måtte være. Skoene er filtet i hånden af 100 % uld, og sålen er af ruskind.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen