Gustav

Det danske brand Gustav har eksisteret siden 2009, hvor brandets første kollektion blev lanceret. Gustav er bl.a. kendt for Gustav Tunika, Gustav jakker mv.. Allerede få år efter dets første spæde skridt høstede brandet stor international interesse og anerkendelse fra modebranchen, der roste brandet for dets gennemførte, sofistikerede og selvsikre designstil. Selvom Gustav på daværende tidspunkt ikke havde eksisteret ret længe på markedet, havde de allerede fået en særegen og original stil, som stadig er med til at angive tonerne for nye trends og tidens mode. 

Dametøj Gustav til modne, modeinteresserede kvinder

Den stil, som brandet lagde sig fast på fra start, var delikate og feminine designs med fokus på rolige, diskrete farve og en god pasform. Varme naturlige farve som beige, sand og brun optræder derfor ofte i store dele af brandets kollektioner, hvad end det drejer sig om et par Gustav bukser, jakke eller kjole. Støvede blålige og rødlige farver er ligeledes stærkt repræsenteret i Gustav's tøjkollektioner fra sæson til sæson. 

Lækker kvalitet og god komfort fra Gustav tøj

For designerne bag Gustav var det essentielt, at tøjet blev fremstillet i gode materialer for at sikre en kvalitet, som brandet kunne stå inde for. Lækre strik og designs i jersey er derfor en stor del af Gustavs tøjkollektioner. Tøjet fra Gustav er til kvinder, der prioriterer behageligt tøj med god komfort, i flot design og lækker kvalitet. Gustav bukser i stretch er i særdeleshed en populær vare for brandet.  Brandet henvender sig til den modne kvinde, som typisk er i alderen 35-60 år.

Hold dig opdateret på Gustav tøj 2017: Gustav udsalg og gode tilbud her på Miloo, hvor vi dagligt opdaterer priserne fra vores mange webshops, så du altid kan handle de bedste varer til de billigste priser online.  

 

Gustav Tunika eller se de mange andre lækre Tunikaer her

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen